به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جلسه شورای آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علوم تهران به منظور بررسی و رفع مشکلات و مسائل آموزشی با حضور معاون آموزشی دانشگاه و دیگر اعضای جلسه به صورت حضوری برگزار شد.
در ابتدای جلسه مسائل و مشکلات آموزشی و دانشجویی از سوی معاونین آموزشی دانشکدهها مطرح و توسط مدیران آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه راهکارهای لازم ارائه شد.
در ادامه جلسه، معرفی آییننامه آموزشی دانشجویان بینالملل توسط وحید ضیایی معاون آموزشی پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران مطرح شد.
وی پس از بیان روند تدوین، تصویب و منابع این آییننامه گفت: آییننامه آموزشی مختص دانشجویان غیر ایرانی (بینالملل) است که در شورای عالی برنامهریزی علوم پزشکی به تصویب رسیده و برای دانشجویان غیر ایرانی که از مهر ۱۴۰۱-۱۴۰۰ به بعد در دانشگاه و یا دانشکدههای علوم پزشکی داخل ایران تحصیل خود را شروع میکنند لازم الاجرا است.
ضیایی ادامه داد: کلیه مقاطع تحصیلی Undergraduate شامل کاردانی، کارشناسی، دکترای عمومی، MBBS و BDS و مقاطع Postgraduate شامل کارشناسی ارشد ناپیوسته و دکترای تخصصی PhD مشمول این آییننامه خواهند بود.
معاون آموزشی پردیس بینالملل دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: ظرفیت پذیرش سالیانه برای مقطع Undergraduate حداکثر ۲۰ درصد ظرفیت و برای مقطع Postgraduate حداکثر ۵۰ درصد ظرفیت تعیین شده است و همچنین مدارک تحصیلی توسط دانشگاه و یا دانشکده به ۲ زبان فارسی و انگلیسی صادر خواهد شد و باید به تائید مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت برسد.
پس از بحث و تبادل نظر بین اعضای شورا مقرر شد آییننامه فوق به مدت ۲ نیمسال به صورت پایلوت اجرایی شود.
در ادامه جلسه ریاضی از مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران توضیحاتی در خصوص شیوهنامه بازنگری شده برنامههای درسی ارائه کرد.
وی گفت: بر اساس پیشنهادات ارائه شده توسط اعضای جلسه این شیوهنامه مورد بازنگری قرار گرفت و شیوهنامه در حال حاضر پس از اعمال اصلاحات شامل مقدمه و ضرورت، اهداف، در ۴ ماده و ۵ تبصره، ساختار و تشکیلات مدیریت و حمایت فرآیند برنامه ریزی درسی و همچنین راه اندازی و طراحی برنامه درسی دورههای آموزشی جدید است.
ریاضی ادامه داد: همچنین در ماده ۳ برنامههای درسی در حال اجرا و اجزای برنامههای درسی در چارچوب اختیارات دانشگاه نیز مورد بازنگری قرار گرفت.