کد خبر:۹۶۸۷۶۰

نشست ویدئوکنفرانسی روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک و دانشگاه دمشق برگزار شد

نشست روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک و دانشگاه دمشق با هدف توسعه همکاری‌های بین المللی و راه‌های بررسی تفاهم نامه همکاری برگزار شد.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، نشست ویدئو کنفرانسی بین روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی اراک و دانشگاه دمشق با هدف توسعه همکاری‌های بین المللی و راه‌های بررسی تفاهم نامه همکاری برگزار شد.

سیدمحمد جمالیان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک در این نشست ویدئوکنفرانسی اظهار کرد: یکی از ماموریت‌های اصلی دانشگاه علوم پزشکی اراک تحقیق در حوزه آلاینده‌های محیط زیست است که اقدامات تحقیقاتی، پژوهشی و درمانی بسیاری در این حوزه انجام داده است.

جمالیان افزود: این حوزه پژوهشی بستر منسبی برای گسترش روابط بین المللی است تا از ظرفیت و تجارب دانشگاه‌های دیگر دنیا بهره‌مند شویم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک ضمن دعوت از رئیس و معاونان دانشگاه دمشق برای بازدید از اراک و دانشگاه علوم پزشکی، گفت: امیدواریم با تفاهم نامه و برگزاری جلسات مشترک، تعاملات در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی و استفاده از توانمندی‌های مشترک دو دانشگاه توسعه یابد.

وی تصریح کرد: استان مرکزی یکی از قطب‌های درمان سرطان با به روز‌ترین مجهز‌ترین دستگاه‌ها در غرب کشور است و دستگاه شتاب‌دهنده بیمارستان آیت الله خوانساری جز جدیدترین دستگاه‌های روز دنیا است که در این مرکز بیمارانی که نیاز به رادیوتراپی و اشعه درمانی دارند، خدمات درمانی خود را با بهترین کیفیت دریافت می‌کنند.

رییس دانشگاه دمشق نیز در این نشست گفت: دانشگاه دمشق یک دانشگاه عمومی و شامل کلیه تخصص‌های پزشکی و غیر پزشکی می‌باشد و می‌بایست که در این تفاهمنامه دو دانشگاه انتظارات خود را از یکدیگر بیان کرده تا بتوان حداکثر استفاده را از تجارب یکدیگر داشته باشیم.

وی افزود: این ملاقات یکی از مهم‌ترین ملاقات‌های دانشگاه دمشق با دانشگاه‌های خارجی می‌باشد و امیدواریم که هرچه سریعتر این تفاهم نامه عملی و به صورت کتبی و رسمی به مرحله اجرایی برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار