آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۰۵۸۶

ابراز نگرانی شدید سناتور‌ها از بحران سندروم هاوانا

گروهی از نمایندگان مجلس سنای آمریکا در نامه‌ای به وزیر خارجه کشورشان مبتلا شدن دیپلمات‌های آمریکایی به عارضه موسوم به «سندروم هاوانا» را تهدیدی مهم علیه امنیت ملی آمریکا توصیف کرده‌اند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، گروهی از سناتور‌های آمریکایی از هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه با ارسال نامه‌ای به آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا خواستار اقدام فوری در خصوص «سندروم هاوانا» شده‌اند.

قانونگذاران آمریکایی در این نامه که نسخه‌ای از آن به رویت سی‌بی‌اس رسیده این بیماری مرموز را که گریبان‌گیر صد‌ها نفر از دیپلمات‌های آمریکایی در سفر‌های خارجی شده، «تهدیدی مهم علیه امنیت ملی آمریکا» توصیف کرده‌اند.

این نامه در شرایطی نوشته شده که اخیراً ده‌ها گزارش جدید از ابتلا به سندروم هاوانا در کشور‌های کلمبیا، اتریش، آلمان، ویتنام و دیگر کشور‌ها منتشر شده است. در بسیاری از این موارد، نشانه‌های این بیماری در نزدیکی مقام‌های ارشد آمریکایی که در حال سفر خارجی هستند مشاهده شده است.

وزارت خارجه آمریکا در روز‌های گذشته متهم شده که بحران مربوط به سندروم هاوانا را با جدیت و تمرکز لازم دنبال نکرده است.

در نامه سناتور‌های آمریکایی آمده است: «ما به شدت نگران هستیم که گزارش‌های مربوط به موارد ابتلا رو به فزونی هستند. روشن است که دیپلمات‌ها و دیگر پرسنل آمریکایی کماکان در معرض تهدید قرار دارند و این مسئله تهدیدی مهم و بی‌امان علیه امنیت ملی‌مان است.»

در ادامه این نامه آمده است: «معتقدیم که این تهدید به بالاترین سطح توجه از سوی وزارت خارجه آمریکا نیاز دارند و از این بابت که وزارت خارجه به این بحران توجه مورد نیاز را مبذول نداشته است نگرانیم.»

این بیماری برای اولین بار سال ۲۰۱۶ در میان مقامات سفارت آمریکا در پایتخت کوبا گزارش شد و به همین دلیل سندروم هاوانا لقب گرفته است. علائم مرتبط با این بیماری مرموز شامل سرگیجه، سردرد، خستگی، تهوع، اضطراب، مشکلات شناختی، صدای زنگ در سر و از دست دادن حافظه است.

مقامات آمریکایی بر این باور هستند که این علائم ناشی از نوعی منبع انرژی مستقیم است.

چندی قبل مدیر سیا گفته بود حدود ۲۰۰ مقام آمریکایی و خویشاوندان آن‌ها به سندروم هاوانا مبتلا شده‌اند که حدود ۱۰۰ مورد آن‌ها مأموران سیا هستند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار