آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۱۰۶۰
عین الهی مطرح کرد

ضرورت افزایش ارتباط دوستانه همه کشور‌ها در ریشه‌کن کردن کرونای جهان

وزیر بهداشت با تاکید بر ضرورت افزایش ارتباط دوستانه کشور‌ها برای ریشه کن کردن کرونا در جهان، گفت: مردم همه کشور‌ها باید سالم باشند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نشست سفرای کشور‌های اهدا کننده واکسن کووید-۱۹ و تعدادی از مدیران کل وزارت امور خارجه که در محل این وزارتخانه برگزار شد، ضمن خوشامدگویی به نمایندگان سفارتخانه‌های کشور‌های دوست برای حضور در این جلسه، اظهار کرد: خوشحال هستیم که این کشور‌ها در شرایط خاص کرونا و موارد دیگر به ایران کمک کردند؛ ما این امر را در حافظه تاریخی خود حفظ خواهیم کرد.

وزیر بهداشت با اشاره به اینکه خاطره خیلی خوبی از شما برای کمک‌هایی که در زمینه واکسن به ما انجام دادید، در ذهن مردم ایران ایجاد شده است، گفت: همانطور که همه می‌دانند همیشه ارتباط بین جمهوری اسلامی ایران و شما دیرینه بوده است؛ ما سال‌های زیادی است که با هم ارتباط داریم و در شرایط کرونا این ارتباطات نزدیک‌تر شده است.

مردم همه کشور‌ها باید سالم باشند

وی ادامه داد: امروزه به دلیل شیوع بیماری کرونا در دنیا لازم است که کشور‌ها بیشتر به هم نزدیک شده و با یکدیگر ارتباط دوستانه برگزار کنند تا این بیماری در جهان ریشه کن شود.

عین اللهی تصریح کرد: همانطور که همه می‌دانید سلامت برای مردم خیلی مهم است و اینکه افراد در چه کشوری هستند هیچ تفاوتی در این امر ایجاد نمی‌کند؛ مردم همه کشور‌ها باید سالم باشند، در همین راستا ما باید به یکدیگر کمک کرده تا سلامت را برای مردم کشور‌های خود ایجاد کنیم.

وی در پایان خطاب به حضار جلسه با اشاره به اینکه من از طرف جمهوری اسلامی ایران صمیمانه‌ترین قدردانی‌ها را از شما نمایندگان کشور‌ها دارم، گفت: امیدوارم این جلسات بیشتر برگزار شده و ما در بخش‌های مختلف سلامت با هم ارتباط داشته باشیم تا ان شاالله هماهنگی‌ها افزایش پیدا کرده و به دنبال آن، سلامت مردم کشور‌های ما تامین شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار