کد خبر:۹۷۲۷۹۲
فانی در گفتگو با دانشجو:

کانون کارآفرینی دانشگاه فردوسی زیرساخت ایجاد کسب و کار صادرات محور را فراهم می‌کند

دبیر کانون کارآفرینی و مهارت افزایی دانشگاه فردوسی گفت: در این کانون عرصه کارآفرینی برای ایجاد کسب و کار‌های فناورانه صادرات محور را فراهم می‌کنیم.

علی فانی، دبیر کانون کارآفرینی و مهارت افزایی دانشگاه فردوسی مشهد در گفتگو با خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو به تشریح فعالیت‌های این کانون پرداخت و اظهار کرد: با اینکه علم و دانش در دانشگاه تولید می‌شود، اما برای اینکه این علم در جامعه مورد استفاده قرار گیرد، نیاز است تبدیل به کار شود.

فانی بیان کرد: در واقع دانشگاه تولیدکننده اصلی علوم بنیادی است که ماده اولیه و ضروری برای تولید علوم کاربردی و فناوری محسوب می‌شود.

دبیر کانون کارآفرینی و مهارت افزایی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: بروز و ظهور فناوری بدون علوم بنیادی امکان پذیر نیست و اگر علوم کاربردی نباشد، علم تولید شده در دانشگاه‌ها در کتابخانه‌ها باقی می‌ماند و خاک می‌خورد.

وی با بیان اینکه تنها حلقه اتصال بین علوم تولیدی در دانشگاه‌ها و فناوری مورد نیاز جامعه، نهاد‌هایی مانند پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد یا دفتر تحقیق و توسعه در شرکت‌ها است.

فانی با بیان اینکه این مراکز با توجه به نیاز‌های روز دانش را به فناوری تبدیل می‌کنند، افزود: کانون کارآفرینی یکی از این نهاد‌های واسطه‌ای محسوب می‌شود که در فضای دانشجویی به کار می‌پردازد.

وی ادامه داد: ما در این کانون تلاش می‌کنیم تا فرصت‌های آموزشی و شغلی را در اکوسیستم دانشجویی دانشگاه فردوسی فراهم کنیم و تا در کنار تربیت نیروی انسانی ماهر، تاحدودی دغدغه جوانان را برای اشتغال پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه برطرف کنیم.

دبیر کانون کارآفرینی و مهارت افزایی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه این کانون با مدیریت فرهنگی دانشگاه، مرکز رشد و مجموعه کانون‌های فرهنگی فعالیت می‌کند، افزود: با تأسیس باشگاه توانا در تابستان امسال، ظرفیت لازم برای اقدامات بزرگتر برای پوشش ۲۵ هزار دانشجو و بیش از ۱۰۰ هزار فارغ التحصیل در ادوار گذشته این دانشگاه فراهم شده است.

وی به عملکرد این کانون اشاره کرد و گفت: ایجاد کارگروه‌های تخصصی، برگزاری رویداد‌های تعاملی، بازدید‌های تخصصی، کمپین‌های تمرینی، کنفرانس‌های پژوهشی و ترویجی و برپایی نمایشگاه‌های متنوع، بخشی از برنامه ریزی کانون برای دستیابی به اهداف خود است.

فانی بیان کرد: کانون کارآفرینی و مهارت افزایی دانشگاه فردوسی با چنین برنامه‌هایی می‌تواند نگاه همه جانبه‌ای به کارآفرینی داشته باشد و اعضای خود را در مسیر مهارت آموزی و ارتباط سازنده با بازار کار قرار دهد.

وی توضیح داد: هر کسب و کاری اگر بخواهد به رشد دست یابد، از همان ابتدای بنیان گذاری باید چشم انداز صادرات محوری برای خود درنظر بگیرد.

دبیر کانون کارآفرینی و مهارت افزایی دانشگاه فردوسی ادامه داد: ما تنها مجموعه داوطلبانه فعال در عرصه کارآفرینی هستیم که تمام اقداماتمان را در راستای ایجاد کسب‌وکار‌های صادرات محور عادلانه تنظیم و فراهم می‌کنیم، در حالی که تقریبا تمام کانون‌های دانشجویی و انجمن‌های مردمی از این دست و نیز تمام پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد کسب و کاری در کشور ظرفیت تبدیل یک کسب و کار داخلی را به یک کسب و کار صادرات محور نداشته و ندارند.

وی خاطرنشان کرد: ترکیب گروه بنیان‌گذار و اعضای شورای مرکزی این کانون متشکل از دانشجویانی مستعد، هوشمند و فوق العاده است که تقریبا در تمام مراحل حرفه‌ای زندگی خودشان توانسته اند راه درست را انتخاب کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار