آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۸۱۱۷

از شاهدان مجهول الهویه تا اسناد خودساختگی در دادگاه بازی اپوزیسیون لندن نشین

چندی پیش اپوزیسیون ایران با راه‌اندازی سیرک مضحکی به نام «دادگاه مردمی آبان» در لندن با ارائه مستنداتی که از نظر حقوقی زیرسؤال است و همچنین دعوت از شاهدانی که هویت و چهره آن‌ها مشخص نبود، تلاش کردند تا در این سیرک، سران کشورمان را محاکمه کنند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، این روز‌ها درحالی می‌گذرد که در سالگرد حوادث آبان ماه سال ۱۳۹۸ که به‌دنبال اعتراضات افزایش نرخ بنزین رخ داده بود، قرار داریم. چندی پیش اپوزیسیون ایران با راه‌اندازی سیرک مضحکی به نام «دادگاه مردمی آبان» در لندن با ارائه مستنداتی که از نظر حقوقی زیرسؤال است و همچنین دعوت از شاهدانی که هویت و چهره آن‌ها مشخص نبود، تلاش کردند تا در این سیرک، سران کشورمان را محاکمه کنند.

نکته حائز اهمیت در این دادگاه جدای شاهدانی که مشخص نبود چه کسانی هستند و از کجا به‌صورت آنلاین در این جلسات شرکت کردند و شهادت دادند، اسنادی بود که در دادگاه به آن استناد می‌کردند.

اسناد ادعایی که پس از پایان سیرک به اصطلاح مردمی، به‌وسیله منابعی ناشناس منتشر شد که اصالت اسناد را زیر سؤال می‌برد و با استناد به لیست کشته‌شدگانی که در این دادگاه به آن پرداخته شده بود، به بررسی تناقضات این لیست پرداخته بود.

نکته‌ای که در این نمایش مضحک مهم است، ضعف برگزار کنندگان آن در ارائه مستندات محکمه پسند بود و صرفاً این سیرک را می‌توان اقدام رسانه‌ای جدید علیه ایران در نظر گرفت که نشان می‌دهد جریان معاند جمهوری اسلامی در حال ورود به عرصه جدیدی از مقابله با جمهوری اسلامی هستند.

در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نیز در واکنش به این دادگاه تعدادی از وب‌سایت‌های حقوق بشر بین‌المللی اصالت این دادگاه را مورد انتقاد قرار دادند و از نظر حقوقی آن را بی‌اعتبار خواندند. فعالان فضای مجازی در افشاگری پشت‌پرده این دادگاه با بازنشر اسنادی که حقیقت دادگاه را نشان می‌داد، به نحوه برگزاری دادگاه واکنش نشان دادند و آن را مصداق دخالت در امور داخلی ایران دانستند.

 

از شاهدان مجهول الهویه تا اسنادخودساختگی در دادگاه‌بازی اپوزیسیون لندن نشین

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار