به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حسین قدیانی دو شنبه شب در گردهمایی دانشجویان بسیجی خراسان شمالی که در دانشگاه آزاد بجنورد برگزار شد به بازخوانی پیام امام خمینی (ره) برای تشکیل بسیج دانشجویی و طلاب پرداخت و اظهار کرد: پس از جنگ امام خمینی (ره) پیام ادامه فعالیت بسیج را صادر کردند و بسیج دانشجویی و طلبه را از ضروریترین موارد دانستند.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه داد: امام خمینی (ره) در پیام تشکیل بسیج دانشجویی به نکات محوری اشاره داشتند که نخستین آن دفاع از انقلاب و اسلام در دانشگاه و حوزه است.
وی افزود: پاسداری از اصل نه شرقی نه غربی دیگر نکته مهم پیام امام (ره) بود، اما امروز پس از چند دهه از آن پیام وضعیت دانشگاه چطور است؟ امروز همچنان علوم غیربومی بوده و متناسب با جمهوری اسلامی نیست.
قدیانی پیوند حوزه و دانشگاه را دیگر خواسته امام (ره) دانست و عنوان کرد: اکنون صرفاً در یک روز همایشی با این موضوع برگزار میشود؛ از سوی دیگر دروس اندیشه اسلامی را در دانشگاه تدریس میکنیم یا آشنایی با کامپیوتر را به حوزه برده ایم و فکر میکنیم دانشگاه اسلامی و حوزه مدرن شده است.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تبیین چهارچوبهای اصیل اسلام ناب را دیگر وظیفه بسیج دانشجویی و طلاب عنوان کرد و گفت: طبق گفته امام خمینی (ره) پاسخگویی به مسائل اعتقادی بسیجیان بر عهده این دو مرکز است.
وی افزود: تشکیل بسیج جهان اسلام و حکومت بزرگ اسلامی توسط بسیج دیگر هدف مطرح شده از سوی امام خمینی (ره) برای بسیج دانشجویی است.
قدیانی تصریح کرد: امروز بدهکاری نظام در اجرای عدالت است و تا زمانی که علوم غربی بر کشور حاکم باشد عدالت در کشور اجرا نخواهد شد.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان کرد: ایجاد تمدن نیازمند فرهنگ اختصاصی است، لذا باید فرهنگ اسلامی را در ساختار سیاسی پیاده کنیم و برای این کار نیازمند اسلامی سازی علوم هستیم، زیرا با علوم غربی نمیتوان تمدن ساخت.
وی افزود: براساس اعلام پایگاههای علمی متوسط رشد علمی کشور بالا است، اما ما باید به معیارهای انقلابی برسیم تا در نهایت عدالت اجتماعی پیاده شود.
قدیانی خاطرنشان کرد: پاسداری از شعار نه شرقی نه غربی در دانشگاه به معنی اسلامی سازی علوم است و بسیج دانشجویی این وظیفه را بر دوش دارد.
مشاور عالی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: علت پیروزی در جنگ استفاده از مبانی بومی و اسلامی بود، لذا ابتدای جنگ که با زبان دشمن جنگیدیم، شکست خوردیم.