آخرین اخبار:
کد خبر:۹۷۹۰۳۲

بازی فرمانده مقاومت: نبرد آمرلی معرفی شد

بازی فرمانده مقاومت؛ نبرد آمرلی، به صورت رسمی از سوی مؤسسه فرهنگی، هنری، رسانه‌ای منادیان معرفی شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی مؤسسه فرهنگی، هنری، رسانه‌ای منادیان؛ بازی فرمانده مقاومت: نبرد آمرلی، یک بازی مهیج در ژانر اکشن است.
داستان این بازی، روایتگر محاصره 80 روزه شهر آمرلی توسط گروه تروریستی داعش و آزادسازی آن به فرماندهی شهید قاسم سلیمانی است.

تولید این بازی در حدود دو سال پیش آغاز شد و برای ارائه روایت جذاب، سازندگان به سراغ ساخت یک بازی اول شخص رفتند تا هیجان و رشادت‌های رزمندگانی که علیه تروریست‌های داعشی جنگیده‌اند به خوبی به مخاطب منتقل شود. این بازی دارای دو شخصیت اصلی با نام‌های رامین و بصیر است.

فرمانده مقاومت؛ نبرد آمرلی، یک بازی در سبک تیراندازی اول شخص (First Person Shooter) است که برای ساخت آن از موتور قدرتمند آنریل انجین استفاده شده، که بسیاری از بازی‌های روز جهان به وسیله آن ساخته ‌شده‌اند.
استفاده از این موتور گرافیکی، به سازندگان این اجازه را داده که اثری با کیفیت بالای گرافیکی بسازند و محیط‌های شهر آمرلی را به واقعی‌ترین شکل ممکن طراحی کنند.
این بازی ویدئویی شش ساعت گیم‌پلی دارد و سینماتیک‌های آن به 40 دقیقه می‌رسد.

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های فرمانده مقاومت:نبرد آمرلی، تنوع بالای محیط‌های آن و وجود فصول مختلف در بازی است.
این بازی دارای محیط‌های شهری، بیابانی، جنگلی، نیروگاه، روستاها و پایگاه‌های تروریستی است. روایت بازی در سه فصل پاییز، زمستان و بهار جریان دارد. سازندگان برای طراحی دقیق این محیط‌ها از هزاران قطعه عکس و فیلم‌های واقعی استفاده کرده‌اند تا بتوانند در کنار گیم پلی مهیج، یک روایت درست و دقیق را به مخاطبان ارائه کنند.

لازم به توضیح است این اثر محصول مرکز متنا سازمان فضای مجازی بسیج است که توسط شرکت منادیان تولید و به بازار عرضه می گردد.

بازی فرمانده مقاومت: نبرد آمرلی، به زودی برای رایانه‌های شخصی عرضه خواهد شد و مخاطبان و دوستداران عناوین بازی های سبک اول شخص می‌توانند آن را از فروشگاه‌های دیجیتالی معتبر خریداری کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار