رضا نقدی، رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه ۶۰ درصد دروس دانشگاه فنی و حرفهای کارگاهی و آزمایشگاهی و فقط ۴۰ درصد دروس تئوری است، گفت: کلاسهای تئوری همچنان به صورت آنلاین و «برخط» در سامانه سمیاد خواهد بود.
نقدی افزود: کلاسهای تخصصی عملی و کارگاهی دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان با اولویت دانشجویان بومی به صورت حضوری و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار میشود و شرط حضور دانشجویان و استادان در کلاسها، تزریق دو دُز واکسن کرونا و همراه داشتن کارت واکسیناسیون است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان با اشاره به این که تمامی سطوح فیزیکی دانشگاه فنی و حرفهای استان به منظور پیشگیری از شیوع کرونا ضدعفونی و گندزدایی میشود، بیان کرد: دانشجویان بدون دلهره در کلاسهای عملی خود حاضر شوند.
وی ادامه داد: بر اساس اساسنامه دانشگاه فنی و حرفه ای، از اولویتهای این دانشگاه افزایش مهارت دانشجویان و دانش آموختگان از طریق ارتقای کیفیت آموزشهای دروس عملی است.
نقدی اظهار داشت: ارائه آموزش دروس عملی کارگاهی و آزمایشگاهی از طریق آموزشهای حضوری با رعایت مصوبات ستادهای استانی مدیریت ویروس کرونا و مفاد دستورالعملهای بهداشتی انجام میشود.
شایان ذکر است، دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان به عنوان تنها دانشگاه دولتی مهارتی در استان با ۴ دانشکده و ۴ هزار دانشجو در شهرستانهای سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان رسالت و ماموریت خود را که همانا تربیت تکنسین مهارتی است را دنبال میکند.