آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۰۳۴۳

حملات راکتی ترکیه به روستا‌های «مرعناز» و «عین دقنه» در حلب

رسانه‌های سوریه امروز دوشنبه گزارش کردند، نظامیان ترکیه و عناصر مسلح وابسته به آنان، بار دیگر به مناطق تحت سیطره خود در حومه شمالی حلب حمله کرده و منازل مسکونی شهروندان را در این مناطق هدف حملات راکتی قرار دادند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نظامیان ترکیه‌ای و عناصر مسلح وابسته به ارتش ترکیه، امروز روستا‌های «مرعناز» و «عین دقنه» در حومه شمالی حلب را با تعدادی راکت هدف قرار دادند.

بنا بر این گزارش، در این حمله راکتی به منازل مسکونی و مزارع کشاورزان و محصولات زراعی خسارت وارد شده است.

روز جمعه گذشته هم نیرو‌های ترکیه و عناصر مسلح وابسته به آنان، تعدادی راکت در مجاورت بزرگراه بین المللی M ۴ و روستای هوشان در شهر عین عیسی در حومه شمالی رقه شلیک کرده و به محصولات زراعی خسارت وارد کردند.

در روز‌ها و ماه‌های اخیر دو کشور آمریکا و ترکیه بار‌ها اقدام به ارسال تجهیزات نظامی فراوان به شمال سوریه کرده‌اند تا اهداف خود را در شمال این کشور محقق نمایند.

شمال سوریه در سال‌های اخیر به دلیل حاضر نبودن نیرو‌های این کشور و در مقابل تصرف این منطقه از سوی تروریست‌های تکفیری، کُردها، نظامیان ترکیه و نیرو‌های آمریکا دچار ناامنی و هرج و مرج شدیدی می‌باشد، به حدی که این منطقه بین نیرو‌های یاد شده تقسیم شده و مردم شمال سوریه در سال‌های اخیر به دلیل ناامنی مشکلات فراوانی را تجربه کرده‌اند.

ارتش ترکیه از سال ٢٠١۶ به این طرف در ۲ عملیات «سپر فرات» (۳ شهریور ۹۵ تا ۹ فروردین ۹۶) و عملیات «شاخه زیتون» (۳۰ دیماه ۹۶ تا ۴ فروردین ۹۷)، چهار هزار کیلومتر از خاک سوریه از جمله «عفرین» و شهر‌های «الباب»، «اعزاز» و «جرابلس» را تصرف کرده و در استان ادلب نیز در حمایت از گروه تروریستی «تحریر الشام» (النصره سابق) چند پایگاه ایجاد کرده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار