به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، امید مرندی مدیرعامل شرکت پویا نمای صبیان با اشاره به اینکه خط تولیدی جدیدی برای انیمیشن طراحی شده که پیشتر در کشور وجود نداشت، گفت: با این خط تولید توانستیم تاکنون ۴ سریال داخلی بسازیم و همچنین تولیدات خارجی نیز داشته باشیم.
۱۰۰۰ دقیقه انیمیشن در سال
فرآیند تولید بهگونهای طراحی شده که با کمک مهندسین صنایع و مدیران کنترل پروژه، تمامی فعالیتها به صورت موازی با یکدیگر صورت میگیرد.
در یکی از آثار تولیدی این شرکت دانشبنیان، در طول یک سال به صورت هفتگی از آن خروجی گرفته میشد، توانستیم به ظرفیت تولید ۱۰۰۰ دقیقه انیمیشن دوبعدی در سال رسید.
این سریال که در چند فصل ساخته شده، توانسته ۶ ماه از سال را پوشش دهد و بازدید زیادی نیز به همراه داشته است.
کاهش هزینهها و افزایش سرعت در روند تولید
سرعت، قیمت و کیفیت سه عامل مهم در این خط تولید هستند. از لحاظ فنی بهگونهای نرمافزارها توسعه پیدا کردهاند که محصول در زمان کوتاه با کیفیت مناسب به تولید برسد و همچنین هزینه تولید هم کاهش پیدا کند.
ارزآوری در کنار اشتغالزایی
در این پروژهها تعداد زیادی آموزش دیدند و در حدود ۴۰ نفر در طول تولید پروژه ۱۸۲ قسمتی همکاری میکردند که در سریالهای دیگر نیز فعالیت دارند.
این پروژهها به کشورهایی مانند روسیه، ترکیه، عراق، امارات، مالزی، کره و لبنان صادر شده، که همین امر باعث ارزآوری زیادی شده است.
در کنار تولیدات داخلی و صادرات آنها، سفارشهای خارجی و همچنین محصول مشارکتی نیز داشتهایم. در ضمن این شرکت مانع خروج سرمایه انسانی هم شده است.
حمایتهای سازنده
مدیرعامل شرکت پویا نمای صبیان با بیان اینکه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری حمایتهای خوبی از حوزه انیمیشن داشته است، افزود: میتوان گفت تقریباً در کشور غیر از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری هیچ نهاد دیگری انیمیشن را جدی نگرفته است. این مجموعه توجه خاصی به انیمیشن دارد و ارزش آن را فهمیده است.
وی ادامه داد: چندی پیش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکتهای خارجی فعال در حوزه انیمیشن را به تهران دعوت کرد و همین امر باعث شد که این شرکتها از استودیو صبیان دیدن کنند و همچنین چند قرارداد منعقد شود، این موضوع یکی از اقدامات مؤثر این مجموعه در راستای حمایت از انیمیشن بوده است.
مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری