به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، قرهشهرک، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه مراغه در پیش خطبههای نماز جمعه شهرستان مراغه گفت: واقعه روز ۱۶ اذر اهمیت مبارزه دانشجویان این قشر فرهیخته را آشکار میکند، جنبش و حرکتی که کابوس بزرگی برای حکومت دست نشانده آمریکا بود که بر خود اجازه میداد که آینده سازان و جوانان حساس به مسایل کشور خود را اینگونه قربانی پیش پای آمریکای غارتگر و معاون ریس جمهور وقت نیکسون کند؛ و هم اکنون کابوس بزرگتری است برای آمریکا و مزدورانش.
قرهشهرک مطرح کرد: ویژگی پرسشگری، تتبع و روحیه، چون و چرا کردن در قبال هر قضیه که منفعت یا مضِرتی برای جامعه خواهد داشت وظیفه دانشجوست. دانشجویان به عنوان پیشتاز جامعه در امور و آگاه به مسایل، رابط بین جامعه و دانشگاه بوده و طبق فرموده شهید بهشتی موذن جامعه هستند. نیازهای جامعه را مطرح میکنند و در برابر دردهای جامعه همیشه و در هر زمان حساس اند. پس باید در مسیر سازماندهی استعداد و حس یک انسان مفید و تاثیرگذار در جامعه ظاهر شوند که این ارتباط و گفتگوها باید از طریق مسئولین در حوزههای مختلف تسهیل شود.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه مراغه اظهار داشت: تعمیق فرهنگ و معارف اسلامی، رشد بینش سیاسی، تقویت روحیهی مسئولیت پذیری و گسترش مشارکت مدنی دانشجویان در راستای پرورش نیروهای توانمند و کسب مهارتهای ضروری جامعه در جهت تحقق آرمانها و منافع ملی و برقراری ارتباط سازنده با تشکلهای دانشگاهی در سطوح ملّی، منطقهای و بین المللی، در چارچوب منافع نظام اسلامی از جمله اهداف جامعه اسلامی دانشجویان است.
این فعال دانشجویی اظهار داشت: گرانیها و نواسانات بیرویه و بی منطق قیمتها باید با عزم راسخ پیگیری و برطرف شوند تا اعتماد عمومی به وعدهها و برنامههای دولت حاصل شود. در کشور معضل تورم مزمن و رکود اقتصادی همچنان گریبانگیر اقتصاد کشور است. در سال تولید پشتیبانیها و مانع زداییها با برسی کلیه عوامل موثر در تولید و باسیاستهای خارجی قوی و رایزنیهای اقتصادی در کشورهای مختلف بتوانیم کار تولید و صادرات را گسترش بدهیم.
قرهشهرک خاطرنشان کرد: فقدان یک استراتژی مشخص برای مهار نرخ ارز بازار آزاد و تقویت پول ملی، علی رغم اینکه رهبر انقلاب نیز در حکم تنفیذ تاکید فرمودند: رییسجمهور باید سیاست تقویت پول ملی را بجد دنبال کند. علت اصلی تورم فزاینده جهش نرخ ارز است و دولت سیزدهم ابتدا باید بر مهار ارز متمرکز شود.
وی افزود: بیکاری و نا امیدشدن از تحصیل، مشکلات معیشتی، تهاجم فرهنگی دشمن و آسیبهای روحی و روانی وارده در دروان قرینطه کرونا و نیز افراد خیانتگری که کاری از دستشان برنمیآید و مردم و مخصوصا دانشجویان را ناامید و تشویق به مهاجرت از کشور میکنند؛ عرصه را برای پیشرفت جوانان در کشور تنگکرده است. در جامعه افرادی هستند که تحصیل را بطالت و دانشگاه و مدارس را محیطی برای کشتن استعدادها تلقی میکنند. البته که ایراداتی بر نظام آموزشی وارد است که باید حل شود. از راهکارهای مطلوب، دانش آموز و دانشجو محور شدن مراکز آموزشی است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه مراغه یادآور شد: در دوران کرونا رُکود علمی و فرهنگی، اکثر مراکز آموزشی را فرا گرفته که باید محیط نشاط و پویا با تدابیر و همفکری به این حوزه برگردد. تشویق فرزندان به تحصیل و فراگیری دانش و حمایت از آنها توسط والدین انجام شود مخصوصا در دانشگاههای بومی، تا مهارتها و شایستگیهای جوانان در اختیار رونق و پیشرفت منطقه خود باشد.
وی ادامه داد: امروزه باندها و دستههای مختلف به دنبال فاسد کردن جوانان هستند جوانی که در مشکلات به خدا تمسک میجوید و هدایت او را میطلبد بیزار است. پس از مسئولان فرهنگی کشور هر کجا که هستند تقاضا داریم طبق دستور رهبری به عناصر ارزشی و مومن ارزش بدهند و اجازه ندهند که این نیروها منزوی شوند.
این فعال دانشجویی خاطرنشان کرد: باید به دولت فرصت کافی داده شود تا مشکلات ایجاد شده چندین ساله گذشته و تخریبهای گسترده دولت سابق را بر طرف کند. صبر و شکیبایی کلید و راهگشای مشکلات است. نباید به کسانی که همواره به فکر جدا کردن و بی اعتماد کردن شما به مدیران و کارگزاران تلاشگر و متحرک هستند میدان داد و باید همیشه به حق سخن گفت. زمان زمان افزایش وحدت ملی و انسجام اسلامی و امید به آینده است.
حال که دولت فعلی تصمیم از سرگیری مذاکرات در وین را دارد باید از تجربه سالهای گذشته عبرت گرفته و به تاکیدات رهبری به غیر اعتماد بودن غرب توجه کند، از دستاوردهای هستهای صیانت کند و به شرطی مذاکرات صورت گیرد که همهی تحریمها لغو شوند.