به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، محمد تاج بخش، مسئول هسته عدالت شهری بسیج دانشجویی استان فارس در جلسه صحن علنی شورای شیراز در مورد ۱۶ آذر، روز دانشجو گفت: روز دانشجو، یادآور رشادتها و مجاهدتهای دانشجویانی است که در قلبِ تاریکترین دوران حیات سیاسی کشور، همچون چراغ روشنی مسیر حق را از مسیر باطل جدا کرده و پرچم دارِ مطالبهی استقلال و آزادی برای ملت بزرگ ایران شدند. جوانانِ شهیدی همچون قندچی، شریعت رضوی و بزرگ نیا که شایسته است نام و یادشان را گرامی بداریم.
تاج بخش مطرح کرد: چند ماه از آغاز به کار شورای اسلامی شهر شیراز میگذرد. در این مدت اعضای تحت کمیسیونهای تخصصی طرحهای جدیدی را ارائه یا طرحهای گذشته را بازنگری کرده اند. سندی ۷۲ بندی از رویکردهای شورای ششم پس از مدتها پیگیری توسط ریاست شورا تهیه و در صحن به تصویب رسیده است. خُب! اتفاق مبارکی است. در این مدت اعضای به عنوان ناظرین شورا در مناطق مختلف شهرداری شیراز و ادارات و سازمانهای تابعه شهرداری نسبت به بازدیدهایی میدانی اقدام کرده اند. این هم اتفاق مبارکی است.
مسئول هسته عدالت شهری بسیج دانشجویی استان فارس اظهار داشت:، امّا پرسش اساسی که در ذهن هر کنش گر دغدغه مندی شکل میگیرد این است که شورایی که با شعار انقلابی گری وارد میدان مدیریت شهری شده است، قرار است تمام طول حیات خود را صرف امورات روزمره و بوروکراسیهای اداری بکند؟ آیا قرار نیست رویّههای غلطِ گذشته در هم شکسته شوند و شورا آنطور که شایسته نام بزرگ سومین حرم اهل بیت علیهم السلام است دست به تصمیمات انقلابی و تحول آفرین بزند؟!
وی ادامه داد: شیراز امروز نیازمند یک عزم جدی، یک سند چشم اندازِ مبتنی بر آموزههای اسلامِ ناب و یک برنامهی استراتژیک در میان مدت و بلند مدت است.
این فعال دانشجویی یادآور شد: شیراز به تصمیم گیرانی نیاز دارد که اختلافات داخلی و شیطنتهای مقطعی را کنار گذاشته و خالصانه و در اوج وحدت برای این شهرِ جهانی تصمیم بگیرند و تا حصول نتیجهی مطلوب برای مردم اجرای آن را پایش کنند. به هیچ وجه برای مردم و نخبگان پذیرفته نیست که شورایی که قرار است با شور و مشورت و مبتنی بر نیازهای حقیقیِ تودههای مردم به ویژه مستضعفین باری از دوش شهروندان کم کند، دچار چند دستگی شده و به صحنهی زورآزمایی و نیش و کنایههای آقایان برای یکدیگر بدل شود.
تاج بخش بیان کرد: حضور در میدان و بازدید و سرکشی از حوزههای تحت مدیریت شهرداری اقدام خوبی است، اما تا زمانی که به حل مشکلات مردم و داشتنِ یک خروجی مطلوب منتهی شود. اگر بنا باشد از دلِ حضورهای شما در محلات مختلف یک اتفاقِ جهادی و شاخص بیرون نیاید، حقیقتاً چیزی جز یک اقدام بیهوده نیست.
مسئول هسته عدالت شهری بسیج دانشجویی استان فارس تاکید کرد: انتظاری که از مجموعهی شورای ششم وجود دارد این است که فوراً تکلیف مرکز پژوهشهای شورای اسلامی شهر شیراز را مشخص کند و مسیر ورود پژوهشگران جوان و دغدغهمند را بدون اِعمال سلیقه و توصیهها به این مرکز تسهیل کنند تا هم پیوستهای علمیِ لازم برای طرحهای کلان تهیه شود و هم نظام مسائل شهر در حوزههای مختلف احصاء شده و طرحهای عملیاتی و جهادی برای حل آنها ارائه شود. همگی میدانیم که جزیرهای عمل کردن چه تبعاتی دارد.
این فعال دانشجویی در خاتمه گفت: عموزادگیهای سیاسی به هیچ وجه نباید در ساحت پژوهش و پژوهشگری آن هم برای شهری مزین به نام مبارک سومین حرم اهل بیت علیهم السلام ورود پیدا کرده و احصاء واقعیات شهر به دست نااهلان سپرده شود، چرا که دلیل عمدهی مشکلات نظام مدیریت شهری در شیراز از نبود همین نگاه جدی اندیشکدهای به معضلات و کاستیها ناشی شده است.