آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۲۲۰۸
اوحدی:

سامانه جامع تسهیلات راه‌اندازی شد

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: در راستای توزیع بهینه و نظارت بر فرآیند اعطای تسهیلات بودجه سال ۱۴۰۰، سامانه جامع تسهیلات که توسط مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات وزارتخانه طراحی شده راه‌اندازی شد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، سعید اوحدی معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی با اعلام خبر راه‌اندازی سامانه جامع تسهیلات گفت: بر اساس دستورالعمل اجرایی جزء ۱ تا ۹ بند الف تبصره ۱۸ قانون بودجه، فرآیند اعطای تسهیلات باید توسط سامانه پیگیری و اقدام شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: این وزارتخانه در ابتدا نسبت به تدوین طرح اشتغال در بخش‌های گردشگری و صنایع‌دستی اقدام کرده و آن را به تأیید کمیته ملی با محوریت وزارت امور اقتصادی و دارایی رسانده است، سپس با استفاده از دانش فنی و تجربه کارشناسان حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات، سامانه جامع تسهیلات که شامل بخش گردشگری و صنایع‌دستی است طراحی شده و در آدرس الکترونیکی my.mcth.ir قابلیت بارگذاری و ثبت تقاضای متقاضیان دارد.

اوحدی تصریح کرد: سرمایه‌گذاران، ذی‌نفعان و تمامی افراد حقیقی و حقوقی دارای مجوز فعالیت از این وزارتخانه در بخش‌های گردشگری و صنایع‌دستی که متقاضی دریافت تسهیلات برای ایجاد اشتغال هستند، می‌توانند تقاضای خود را در این سامانه مذکور ثبت و اداره‌کل استان‌ها حداکثر ظرف مدت هفت روز نسبت به بررسی و تایید تقاضا اقدام کنند.

وی ادامه داد: سپس نتیجه را برای تصویب نهایی به شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان منعکس و پس از تایید به بانک عامل برای فرایند پرداخت ارسال کنند.

وی تأکید کرد: در حال حاضر دو قرارداد برای پرداخت تسهیلات با بانک‌ها و مؤسسات عامل منعقد شده که شامل یک قرارداد با صندوق کار آفرینی امید به مبلغ ۱۱۰۰ میلیارد تومان در بخش صنایع‌دستی با نرخ ۱۰ درصد و یک قرارداد با بانک توسعه تعاون به مبلغ ۷۵۰ میلیارد تومان برای بخش گردشگری است، نرخ سود تسهیلات برای بخش گردشگری همانند منابع صندوق توسعه ملی برای مناطق برخوردار ۱۴ و کمتر برخوردار ۱۰ درصد محاسبه و دریافت می‌شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گفت: وزارت میراث‌فرهنگی در بین سایر دستگاه‌های اجرایی جزو نخستین دستگاه‌هایی است که نسبت به عقد قرارداد عاملیت با بانک‌ها اقدام کرده است، پیش‌بینی می‌شود با توزیع این اعتبارات اقدامات مهم و اساسی در توسعه بخش گردشگری و صنایع‌دستی و همچنین ایجاد اشتغال در این بخش‌ها انجام شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار