آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۲۲۸۱
رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان:

مناظره باید منجر به کشف حقیقت شود

رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان گفت: هدف اصلی مناظره باید کشف حقیقت و سمت و سوی آن در جامعه به سمت امیدآفرینی باشد.

مناظره باید منجر به کشف حقیقت شود

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اکبر اسدی، رییس جهاد دانشگاهی استان کردستان، (۱۶آذر) در اختتامیه، دومین دوره مسابقات ملی مناظره که در جهاددانشگاهی استان برگزار شد، اظهار کرد: روز دانشجو روز عزت و افتخار و روز پیروزی خون بر شمشیر است.

اسدی به همگام شدن روز دانشجو با تاسیس خبرگزاری دانشجویان ایران "ایسنا" اشاره و بیان کرد: یکی از شاخصه‌های توسعه در هر جامعه‌ای بحث اطلاع‌رسانی است، هرچقدر اطلاع‌رسانی شفاف، روشن و باسرعت انجام بگیرد؛ نشان دهنده رشد و پیشرفت جامعه است.

وی عنوان کرد: خبرگزاری دانشجویان ایران اولین خبرگزاری است که توسط نظام مقدس اسلامی و در بستر دانشگاه و توسط جهاد دانشگاهی با حضور دانشجویان پرتلاش، کم توقع، پرانرژی و صاحب ایده به وجود آمد.

اسدی در بخش دیگری از سخنان خود، با اشاره به اینکه انسان موجودی اجتماعی است افزود: در این راستا اگر بخواهد جامعه خود را در مسیر رشد و پیشرفت قرار دهد و از طرفی به لحاظ فردی بخواهد رشد و پیشرفت داشته باشد و در مسیر کمال قرار گیرد بایستی از عقلانیت و اندیشه خود به درستی استفاده کند.

وی تصریح کرد: اندیشه انسان زمانی می‌تواند بالندگی و رشد پیدا کند که بتوان آن را در موضوعات مختلف در معرض قضاوت دیگران قرار دهد و به نوعی یک تضارب آرائی به وجود آورد؛ چرا که از همین تضارب آرا و نقد اندیشه‌ها است که توسعه شکل می‌گیرد، بر همین اساس، برگزاری مسابقات مناظره در جهاد دانشگاهی هم با همین هدف شکل گرفته است.

اسدی خاطرنشان کرد: مناظره یک بحث جمعی بوده که میل به کنش‌های جمعی را در جامعه بیشتر می‌کند و هدف اصلی مناظره باید کشف حقیقت بوده و سمت و سوی آن در جامعه به سمت امیدآفرینی باشد.

وی ادامه داد: مناظره فرصتی برای تبادل اندیشه‌ها بر مبنای استدلال و منطق است که به تولید دانش و معرفت دانشجویان کمک می کند؛ بر همین اساس دانشجویی که در مناظره شرکت می‌کند و حاصل مطالعات و اندیشه خود را در یک موضوع خاص به سمع و نظر دیگران می رساند، لذا اگر شخص خواهان پذیرش آن از سوی دیگران است باید اطلاعات دقیق و به‌روزی را در خصوص آن موضوع ارائه دهد تا دیگران متقاعد شوند.

اسدی با بیان اینکه پشتوانه مناظره بایستی مطالعه باشد، خاطرنشان کرد: مطالعه‌ای که حول یک موضوع انجام می‌شود و در معرض نقد دیگران قرار می‌ گیرد، باعث رشد و پیشرفت می شود.

وی با تاکید بر داشتن صبر و بردباری در نقد نظرات، یادآور شد: امید است که این مناظرات بستر رشد و پیشرفت جامعه را فراهم کرده و از دانشگاه و مراکز آموزش عالی نیز این توقع می‌رود؛ چرا که یکی از آرمان‌های حضرت امام و انقلاب اسلامی و منویات مقام معظم رهبری، تبادل اندیشه ها در راستای ایجاد تمدن اسلامی و ایرانی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار