کد خبر:۹۸۲۵۴۴

دستور نخست وزیر انگلیس برای کار در خانه در پی شیوع اُمیکرون

در پی شیوع سویه اُمیکرون در انگلیس، نخست وزیر این کشور محدودیت‌های کرونایی را تشدید و به مردم توصیه کرد از خانه کار کنند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از بلومبرگ، در پی شیوع و گسترش سویه جدید کرونا در انگلیس، نخست وزیر این کشور با تشدید کردن قوانین محدود کننده به منظور جلوگیری ازشیوع این سویه، از مردم خواست تا از خانه کار کنند.

بوریس جانسون، نخست وزیر انگلیس در کنفرانس مطبوعاتی روز چهارشنبه خود با اعلام تدابیر جدید کرونایی گفت: «مشخص شده است که اُمیکرون بسیار سریعتر از نوع دلتای قبلی رشد می‌کند. کار متناسب و مسئولانه‌ای باید در این خصوص انجام داد.» نخست وزیر انگلیس هشدار داد که در صورت امتناع مردم از واکسیناسیون ممکن است به یک «گفت‌وگوی ملی» نیاز باشد.

اقدامات جدید انگلیس نشان دهنده نگرانی‌های ناشی از سویه جدید کرونا است. با توجه به ثبت تعداد بالای موارد ابتلا به کرونا طی ماه‌های گذشته، گونه جدید کرونا می‌تواند بیمارستان‌های این کشور را تحت الشعاع قرار دهد. پیش از این تصمیم، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی محدودیت‌های جدیدی را اتخاذ کرده بودند.

نیل فرگوسن، مشاور علمی دولت که مدل‌سازی او منجر به قرنطینه اول همه‌گیری شد، چهارشنبه گفت که بروز سویه اُمیکرون هر دو روز در انگلیس دو برابر می‌شود و احتمالاً قبل از کریسمس به نوع غالب تبدیل خواهد شد.

با وجود شناسایی گونه جدید کرونا در انگلیس و نگرانی‌ها درباره گسترش این سویه، گروه‌های صنعتی و تجاری محدودیت‌های کرونایی را شکست بزرگی برای کسب و کار‌ها می‌دانند. مایکل کیل، مدیر اجرایی انجمن صنایع شبانه، این تغییرات را ویرانگر دانست.

نخست وزیر انگلیس اعلام کرد که محدودیت‌های جدید حداکثر تا اوایل ژانویه بررسی می‌شود. علیرغم توصیه به مردم برای کار از خانه، جانسون اعلام کرد که نیازی به لغو مهمانی‌های کریسمس نیست. این اظهارات اعلام در حالی منتشر شد که انگلیس ۱۳۱ مورد تایید شده جدید از نوع اُمیکرون را روز چهارشنبه ثبت کرد که مجموع موارد ابتلا به این سویه را به ۵۶۸ می‌رساند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار