کد خبر:۹۸۳۲۲۳

رد پای مافیای خرید و فروش حیوانات خانگی در مستند سرنخ

اولین قسمت از مستند تحلیل سرنخ چهارشنبه شب از شبکه خبر روی آنتن رفت. در این مستند، آثار منفی نگهداری سگ‌ها همچون ایجاد وابستگی شدید برای انسان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، اولین قسمت از مستند تحلیل سرنخ چهارشنبه شب از شبکه خبر روی آنتن رفت. در این مستند، آثار منفی نگهداری سگ‌ها همچون ایجاد وابستگی شدید برای انسان‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

در این مستند یک جامعه‌شناس، رواج نگهداری سگ‌ها در میان خانواده‌های ایرانی را به‌عنوان عاملی مهم در بی‌میلی برخی خانواده‌ها برای فرزندآوری مطرح نمودند. اما بخش مهم این کار فیلم‌نگاری این مستند از بازار‌های غیرمجاز خرید و فروش سگ در سطح کلان شهر‌ها همچون بازار آزادگان معروف به بازار پرندگان دانست.

در این مستند به وضوح عنوان شد که سگ‌های مختلف با نژاد‌های متنوع در سطح کشور، به دور از نظارت سازمان‌هایی مثل سازمان دامپزشکی و شهرداری تهران به فروش می‌رسند که این مسئله نشان از بی‌توجهی نهاد‌های مسئول در این زمینه دارد. در این برنامه تلویزیونی، دکتر اکبرشاهی، مدیرکل بیماری‌های دامی‌سازمان دامپزشکی وجود دامپزشک و انجام واکسیناسیون توسط وی در بازار سگ فروشی در حاشیه اتوبان آزادگان را انکار کرد، اما دوربین این مستند، خلاف این مسئله را نشان داد.

آنچه بیننده را برای لحظاتی در شوک فروبرد، قیمت‌های عجیب خرید و فروش سگ در تهران بود. این قیمت‌ها از دو میلیون تومان تا 250 میلیون تومان هم عنوان شد. اما در بخشی از این مستند، بیان شد که در حال حاضر سگ یک میلیارد و هفتصد میلیونی هم در بازار ایران وجود دارد! در بخش دیگری، با اشاره به برخی قوانین در کشور‌های مختلف همچون دانمارک و آمریکا، عنوان شد که نگهداری سگ‌های خطرناکی با نژاد‌هایی مثل پیت‌بول و بولداگ در این کشور‌ها ممنوع است و حتی سگی مانند ژرمن شپرد که نگهداری آن امروزه رواج بسیاری دارد، در کشور‌هایی مثل امارات با محدودیت رو‌به‌روست، اما جالب آنکه این مستند نشان داد که این نوع سگ‌ها به راحتی و از مسیر‌های ظاهرا قانونی، وارد ایران می‌شوند و در بازار‌های مختلف و به قیمت گزاف به فروش می‌رسند!

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار