کد خبر:۹۸۳۲۳۹
مقیمی خبر داد

رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و رفتاری با رویکرد اسلامی بازنگری می‌شوند

رئیس دانشگاه تهران با بیان اینکه تمام رشته‌های علوم انسانی، اجتماعی و رفتاری را باید با رویکرد دینی و اسلامی بازنگری کنیم، تاکید کرد: فرآیند‌ها در بازنگری رشته‌ها و همچنین تصویب رشته‌های جدید نیازمند تسریع هستند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه تهران؛ سیدمحمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران در جمع اعضای هیئت علمی دانشکده معارف و اندیشه اسلامی این دانشگاه بیان کرد: انتظار می‌رود دانشکده‌های «الهیات و معارف اسلامی» و «معارف و اندیشه اسلامی» در دانشگاه تهران، نقشی محوری در کمیته تحول علوم انسانی داشته باشند و کمک کنند تا همه رشته‌ها و دروس حوزه علوم انسانی و اجتماعی را با نورافکن معارف اسلامی بازنگری کنیم.

وی در بخش دیگر سخنانش از تصویب راه‌اندازی دانشکده حکمرانی در دانشگاه تهران توسط کمیسیون دائمی هیات امنای دانشگاه خبر داد و گفت: لازم است در این دانشکده بر روی موضوعاتی نظیر حکمرانی اسلامی و مدل حکمرانی دینی کار کنیم.

رئیس دانشگاه تهران همچنین با اشاره به شعار دانشگاه تهران مبنی بر «جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت‌پذیری اجتماعی»، گفت: اگر می‌خواهیم جهاد علمی اتفاق بیفتد، باید به شیوه‌های عقلانی که چتر معنویت بر روی آن برافراشته باشد و منتهی به عملگرایی شود، اقدام کنیم.

وی در تبیین چارچوب‌های کلی تعیین روسای دانشکده‌ها در دانشگاه تهران نیز عنوان کرد: آن عقلانیتی که در جهاد علمی به آن تاکید می‌کنیم، حکم می‌کند که در تعیین مدیران به خرد جمعی مراجعه کنیم و دستیابی به خرد جمعی هم با جویا شدن نظر ذی‌نفعان ممکن می‌شود. در این راستا نظرخواهی از اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده‌ها اجرا می‌شود.

مقیمی همچنین از دارا بودن مرجعیت علمی، ارزش‌مداری، اخلاق‌مداری، مردم‌داری و دارا بودن توان اجرایی به عنوان ویژگی‌های مدنظر در انتخاب گزینه نهایی روسای دانشکده‌ها نام برد.

دانشکده معارف و اندیشه اسلامی در سال ۱۳۹۰ و با هدف ارتقای کیفیت ارائه دروس معارف و تربیت مدرسان معارف اسلامی برای دانشگاه‌های کشور تاسیس شد. اعضای هیئت علمی این دانشکده در دیدار با رئیس دانشگاه تهران به طرح دیدگاه‌های خود درباره بازنگری در علوم انسانی و اعلام نظر درباره موضوعات مدیریتی دانشکده پرداخته و همچنین موضوعاتی درباره بهسازی و گسترش فضای فیزیکی این دانشکده مطرح شد. کارکنان این دانشکده نیز در حوزه‌های تحول اداری و استخدامی و همچنین مسائل رفاهی با رئیس دانشگاه گفتگو کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار