به گزارش خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، سیف الله سعدالدین، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت: از ابتدای امسال تا کنون ۸۴۶ مقاله از سوی اعضای هیئت علمی دانشگاه سمنان به رشته تحریر در آمده و این روند همچنان تا پایان سال ادامه دارد.
سعدالدین با بیان اینکه دانشگاه سمنان توجه ویژهای به مقالات +Q۱ و Q۱-D۱ دارد اظهار داشت: ۳۲ درصد از ۸۴۶ مقاله اعضای هیئت علمی دانشگاه سمنان موفق به دریافت رتبه Q۱ و ۲۷ درصد موفق به دریافت رتبه Q۲ شده اند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان افزود: در حالیکه متوسط رشد استناد به مقالات علمی در کشور ۱۱/۰۴ است، اما درصد استناد به هر مقاله در دانشگاه سمنان ۱۱/۴۰ است که از استناد کشوری هم بالاتر است و این امر نشان دهنده کیفیت بالای مقالات علمی این دانشگاه است.
سعدالدین از رشد h index دانشگاه به ۹۲ در پایگاه wos خبر داد و گفت: دانشگاه سمنان موفق شد در مدت یکسال گذشته به رتبه کیفی Q۲ از سوی نظام رتبه بندی سایمگو دست یابد.
وی همچنین ارتقای ۲۰ پلهای دانشگاه سمنان در رتبه بندی لایدن را یادآور شد و اظهار داشت: رتبه دانشگاه سمنان در رتبه بندی جهانی تایمز نیز به ۱۲۰۰-۱۰۰۱ و آسیایی به ۳۰۰-۲۵۱ رسید.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان گفت: دانشگاه سمنان در بخش پژوهش و فناوری نیز بر اساس رتبه بندی پایگاه ISC توانست رتبه ۱۲ را در کشور کسب کند.
سعدالدین به اشاره به رشد سه و نیم برابری مبلغ طرحهای پژوهشی تقاضا محور جامعه و صنعت اشاره کرد و گفت: طرحهای پژوهش جامعه و صنعت تقاضا محور به لحاظ تعداد در این مدت ۱۰۰ درصد رشد داشته است.
وی در خصوص افزایش تعداد و چاپ مقالات دانشگاه سمنان در یکسال گذشته نیز گفت: در این مدت مقاله یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه سمنان با ضریب تاثیر ۲۹/۳۹ چاپ و تعداد مقالات برتر با عنوان hot paper (مقاله داغ) هم به دو مقاله رسید، ضمن اینکه یک عنوان کتاب نیز توسط اعضای هیات علمی دانشگاه در انتشارات بین المللی معتبر crc به چاپ رسید.
به گفته معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سمنان؛ مهیا سازی زیر ساختهای آموزش الکترونیکی در دوران کرونا و حتی پس از کرونا، حمایت ویژه از پژوهشگران و فناوران جهت حفظ شاخصهای پژوهش و فناوری دانشگاه مطابق برنامه راهبردی و افزایش تعداد پژوهشگران برتر پر استناد یک درصد جهان از دیگر دستاوردهای دانشگاه سمنان در شرایط کرونایی است.