جلال شیری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار استانهای خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیتهای این حوزه گفت: در ایام پاندمی کووید ۱۹، یکی از مراکزی که واقعاً در تولید محلولهای ضدعفونی کننده، دستگاه مهپاش و ماسک پیشگام بود و محصولات فرآوانی را روانه بازار کل کشور کرد، مراکز رشد مستقر در دانشگاه تبریز بود. فعالیتهای زیادی انجام شده است و ما قصد داریم که در امتداد همین فعالیتها با استفاده از اعتبارات معاونت علمی ریاست جمهوری مراکز را توسعه دهیم.
شیری افزود: هدف اصلی مان ارتقای مرکز رشد و نوآوری دانشگاه تبریز از طریق ادغام برخی مدیریتها است، عدهای مواضع مشکوکی نسبت به نخبگان دارند؛ چه در دانشگاهها و چه در دستگاه ها! این مواضع مشکوک باید شفاف سازی شود و نهاد دومی که میتواند در کنار پژوهشکدهها درآمدزا باشد؛ حل مسأله کند؛ و در میدان عمل کارایی واقعی داشته باشد، نهاد مهمی به نام اندیشکده است. اندیشکده واقعاً مورد غفلت قرار گرفته است.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز ادامه داد: همفزایی دانشگاهها و مراکز صنعتی و تصمیم سازان و مسئولان در راستای تولید علم نافع میتواند زمینه حمایت حداکثری از نخبگان و سرمایههای فکری و جوانان را فراهم سازد و به این طریق، سرمایههای ارزشمند انسانی و نخبه در خدمت مصالحه عالیه کشور قرار میگیرند.