آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۴۲۴۵

اولین نمایشگاه تخصصی «تمدن نوین اسلامی» در دانشگاه تهران افتتاح شد

اولین نمایشگاه تخصصی «تمدن نوین اسلامی» همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه و با حضور رئیس دانشگاه و رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه تهران در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران افتتاح شد.

اولین نمایشگاه تخصصی «تمدن نوین اسلامی» در دانشگاه تهران افتتاح شد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، الگوی ایرانی اسلامی پیشرفت، سبک زندگی ایرانی اسلامی، بیانیه گام دوم انقلاب، حکمرانی دینی، علم تمدن‌ساز و فقه حکومتی، شش محور اصلی نمایشگاه «تمدن نوین اسلامی» است که امروز شنبه با حضور رئیس دانشگاه و رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران افتتاح شد.

گفتنی است، آئین افتتاحیه اولین نمایشگاه تخصصی «تمدن نوین اسلامی» که از تلویزیون اینترنتی دانشگاه تهران به نشانی tv.ut.ac.ir به صورت زنده در حال پخش است و سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران و حجت‌الاسلام والمسلمین محمدمهدی کرمی رئیس دبیرخانه تمدن نوین اسلامی و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه سخنرانی می‌کنند.

 حمزه منصوری، مدیرکل فرهنگی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران درباره این رویداد، گفت: رویداد «اولین نمایشگاه تخصصی تمدن نوین اسلامی» به‌منظور معرفی آثار تولید علم در زمینه تمدن نوین اسلامی، حکمرانی دینی، بیانیه گام دوم و تحول در علوم انسانی و همچنین آشنایی و هم‌افزایی هر چه بیشتر مراکز مطالعاتی و پژوهشی مربوطه با یکدیگر برپا شده است.

مرکز علوم نوین اسلامی (معنا)، موسسه فقاهت و تمدن اسلامی، موسسه تمدن و توسعه اسلامی، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی، سازمان حج و زیارت، مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام، دانشگاه تهران، موسسه کریمه ولایت، حسینیه اندیشه، موسسه مطالعات راهبردی علوم و معارف اسلام، موسسه مطالعات تمدن اسلامی (متا)، فرهنگستان علوم اسلامی و پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی در این نمایشگاه دارای غرفه هستند و محصولات و محتوا‌های خود در حوزه تمدن نوین اسلامی را عرضه کرده‌اند.

علاقه مندان از ساعت ۹ تا ۱۶ روز‌های برپایی نمایشگاه می‌توانند از این نمایشگاه تخصصی بازدید کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار