آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۴۲۸۷
رئیس نهاد رهبری در دانشگاه تهران:

وظیفه سنگینی در زمینه تحول در علوم انسانی بر عهده دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه قرار دارد

رئیس نهاد رهبری در دانشگاه تهران گفت: وظیفه سنگینی در زمینه تحول در علوم انسانی بر عهده دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه قرار دارد که امیدواریم با اهتمام بیشتر شاهد کار‌های امیدوارکننده‌ای درباره علم دینی باشیم.

وظیفه سنگینی در زمینه تحول در علوم انسانی بر عهده دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه قرار دارد / برای تولید کار‌های دلچسب در حوزه علم دینی امیدواریم

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه تهران، حجت‌الاسلام محمدمهدی کرمی، رئیس دبیرخانه تمدن نوین اسلامی و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران امروز در آئین افتتاح اولین نمایشگاه تخصصی «تمدن نوین اسلامی» در محل باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، از علم و دانش به عنوان یکی از مؤلفه‌های اصلی تمدن نوین اسلامی نام برد و گفت: یکی از شاخصه‌های اصلی تمدن نوین اسلامی، تحول در علوم انسانی است که بستر و جهت سایر علوم را مشخص می‌کند.

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران تاکید کرد: لازم است جایگاه دانشگاه اسلامی و حوزه‌های علمیه در تمدن نوین اسلامی ترسیم شود. نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران، زمینه‌ساز فعالیت افرادی است که در زمینه تمدن نوین اسلامی فعالیت می‌کنند، با این امید که روزی برسد تا بتوانیم نمونه عالی امر بر زمین مانده‌ای که مقام معظم رهبری در جای جای فرمایشات‌شان مطرح می‌کنند را تجربه کنیم و با همدیگر پیش ببریم.

وی در بخش دیگر سخنانش با اشاره به خطاب ویژه مقام معظم رهبری به نسل جوان در زمینه تمدن نوین اسلامی، خطاب به دانشجویان و محققان جوان گفت: اگر می‌خواهید واقعاً سرباز حضرت ولیعصر (عج) باشید و در راه امام زمان (عج) گام بردارید، خدمتی بالاتر از این نیست که در راستای تمدن نوین اسلامی گام بردارید.

کرمی همچنین در پایان، اقدام دانشگاه تهران برای فراهم آوردن مقدمات تأسیس دانشکده حکمرانی در این دانشگاه را یک گام در راستای تشکیل تمدن نوین اسلامی دانست.

لازم به ذکر است، مهدی فکور معاون پژوهشی دانشگاه تهران نیز در آئین افتتاح نمایشگاه تمدن نوین اسلامی، حمایت از تحقیقات علوم انسانی را از سیاست‌های محوری معاونت پژوهشی قلمداد کرد و ابراز امیدواری کرد: حرکتی که در راستای ایفای نقش دانشگاه در زمینه تمدن نوین اسلامی شروع شده، با شتاب بیشتری به صورت منسجم ادامه پیدا کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار