آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۵۰۳۱
در بازدید از پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان؛

دهنوی: با راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری در سمنان مشکلات مالی شرکت‌های دانش بنیان حل می‌شود

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس با اشاره به افزایش سهم دانشگاه سمنان از صندوق پژوهش و فناوری گفت: با ایجاد این صندوق بسیاری از مشکلات مالی شرکت‌های دانش بنیان حل خواهد شد.

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، دهنوی عضو، هیئت رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی پس از بازدید از مجموعه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان و شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور مستقر در آن و در نشست با فعالان حوزه فناوری و اقتصاد دانش بنیان با بیان اینکه پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان معادل بزرگترین پارک‌های علم و فناوری در کشور است گفت: خوشبختانه نماینده شهرستان‌های سمنان مهدیشهر و سرخه در مجلس به جد پیگیر مسائل فناوری است.

عضو هیئت رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در زیست بوم فناوری استان سه خلاء وجود دارد که یکی از آن‌ها نبود نهاد مالی حامی زیست بوم علم و فناوری است که وجود این نهاد ضروری است.

دهنوی ادامه داد: علی رغم بلوغ تعداد بالای شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور، صندوق تخصصی برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان وجود ندارد که باید تدابیری اتخاذ شود که یا از صندوق استان سهم دانشگاه سمنان و پارک علم و فناوری آن افزایش یابد و بخشی از کار به مرکز استان منتقل شود و یا صندوق مستقلی در اینجا تاسیس شود که از شرکت‌های دانش بنیان حمایت مالی نماید.

وی با اشاره به اینکه در قانون جدید صندوق‌های پژوهش فناوری که شور اول و کلیات آن مصوب شده، بانک‌ها را ملزم کرده برای پروژه‌های شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های مستقر در پارک‌های علم و فناوری و واحد‌های فناور مستقر در این پارک‌ها، در قبال پرداخت تسهیلات ضمانت نامه صندوق‌های پژوهش و فناوری را بپذیریند.

دهنوی گفت: مسئولان دانشگاه و نماینده مجلس باید پیگیری نمایند که یا سهم دانشگاه سمنان از صندوق پژوهش و فناوری استان افزایش یابد و یک شعبه آن در سمنان ایجاد شود و یا صندوق مستقلی برای مرکز استان ایجاد شود.

عضو هیئت رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید مسائل را ریشه‌ای برطرف کرد گفت: با ایجاد این صندوق بسیاری از مشکلات مالی شرکت‌های دانش بنیان حل خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه بیمه، مالیات و بانک‌ها سه قاتل کسب و کار‌های نو پا هستند ادامه داد: متاسفانه مشکلاتی در قانون تامین اجتماعی وجود دارد که با پیگیری‌های انجام شده تا حدودی مشکلات بر سر راه شرکت‌های دانش بنیان برطرف خواهد شد.

به گفته وی، بر این اساس بندی در قانون بیمه گذاشته شده و اجازه دادیم شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های فناور قانون بیمه پایه را رعایت نکنند.

عضو هیئت رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش مالیات و واحد‌های مستقر در پارک‌ها اقداماتی با پیگیری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال انجام است و توافقاتی با اداره مالیاتی انجام شده که جزئیات آن در مجلس بررسی خواهد شد و در صورت تصویب، شرکت‌های دانش بنیان از معافیت مالیاتی برخوردار شوند.

عضو هیات رئیسه و رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تولید کنندگان باید مالیات کمتری بپردازند افزود: تلاش داریم که میزان مالیات تولید کنندگان را کاهش دهیم.

دکتر دهنوی با بیان اینکه در اذهان عمومی سمنان به عنوان یک شهر معدنی و دارای صنایع مختلف شکل گرفته خاطر نشان کرد: سرانه بالای متخصص در شهر سمنان بسیار قابل توجه است که باید پیگیری‌ها و مطالبات از مسئولان برای به ثمر رسیدن این سرمایه انسانی ادامه یابد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار