آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۵۵۴۹

اوکراین: به طور مرتب با آمریکا در ارتباطیم

رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین گفت که این کشور برای هماهنگی اقداماتش به طور مرتب با واشنگتن در ارتباط است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «آندری یرماک» رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین روز جمعه گفت که دولت این کشور ارتباط منظم با آمریکا برای هماهنگی اقداماتش را حفظ کرده است.

وی که در مصاحبه‌ای این سخنان را مطرح می‌کرد، افزود: «ما به طور مرتب اقداماتمان را با شرکای آمریکایی هماهنگ می‌کنیم».

یرماک اضافه کرد: «به طور مثال، شخصا اغلب با "جیک سالیوان" مشاور امنیت ملی آمریکا در ارتباط بوده و رابطه‌ای از اعتماد داریم».

رئیس دفتر ریاست جمهوری اوکراین افزود: «غرب این دیدگاه را دارد که عضویت اوکراین در ناتو به کی‌یف و این ائتلاف مربوط می‌شود».

«ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه در نشست خبری سالانه در مسکو درباره افزایش تنش در مرز‌های روسیه و اوکراین گفت، کشورش آمادگی دارد در صورت اقدام نظامی کی‌یف به آن پاسخ دهد و از مواضعی که غربی‌ها در قبال امنیت ملی روسیه دارند مطلع است.

رئیس جمهور روسیه ضمن ابراز امیدواری درباره حل این تنش‌ها از طریق دیپلماتیک گفت، مسکو خواستار اجتناب از درگیری نظامی با اوکراین و غربی‌ها است.

او با رد ادعای افزایش استقرار نیرو‌های روسی در نواحی مرزی با هدف حمله به اوکراین گفت، گسترش ناتو به سمت شرق، کاملاً غیر قابل پذیرش بوده و بر لزوم ضمانت امنیتی غربی‌ها به مسکو تأکید کرد و اقدامات ناتو را تهدیدی جدی برای امنیت ملی روسیه دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار