آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۶۶۴۴

پیمان پاک: مطالبات ۱۰ ساله کشور را با جریمه دیرکرد وصول کردیم

رئیس سازمان توسعه تجارت نوشت: دریافت مطالبات از کشوری بدون ۱ دلار ریزش به‌همراه سود دیرکرد آن هم در قالب کالایی که بانک مرکزی سالانه بالغ بر ۳۵۰ میلیون دلار برای تامین آن می‌پردازد، تنها کاسبان تحریم و صرافان آشنا را مکدر می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علیرضا پیمان پاک در صفحه مجازی خود در واکنش به نقد‌ها نسبت به روش آزادسازی پول بلوکه شد ایران از کشور سریلانکا نوشت: آزاد‌سازی مطالبات ایران که قریب ۱۰ سال در کشوری بلوکه شده بود با تهاتر متفاوت است.

دریافت مطالبات از کشوری بدون ۱ دلار ریزش به‌همراه سود دیرکرد آن هم در قالب کالایی که بانک مرکزی سالانه بالغ بر ۳۵۰ میلیون دلار برای تامین آن می‌پردازد، تنها کاسبان تحریم و صرافان آشنا را مکدر می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار