کد خبر:۱۱۷۱۷۵۲

۷۹ هزار میلیارد ریال از مطالبات گندمکاران خراسان رضوی پرداخت شد

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی از پرداخت بیش از ۸۶ درصد مطالبات گندمکاران استان به ارزش ۷۹ هزار و ۳۴۵ میلیارد ریال خبر داد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، وحیدرضا فریدونی مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی با بیان اینکه بالغ بر ۵۲۲ هزار و ۷۰۹ تن گندم تاکنون در خراسان رضوی به‌صورت تضمینی خریداری شده است، اظهار کرد: گندمکاران استان با تحویل این مقدار از دست رنج خود به مراکز خرید مستقر در سطح استان، حدنصاب قابل توجهی از خرید تضمینی گندم را طی پنج سال اخیر رقم زدند.

وی از خرید تضمینی گندم به‌عنوان یکی ازبزرگترین عملیات اقتصادی استان با ارزشی فراتر از ۱.۹۱ میلیارد ریال یاد کرد و افزود: این عملیات با گستره ۱۷۵ هزار و ۶۰۰ هکتار و با افزون بر ۷۰۰۰ بهره‌بردار، همچنین ۶۹ هزار و ۱۱ محموله گندم، پرچمدار اقدامات اساسی و بزرگ اقتصادی استان و یکی از حلقه‌های اصلی زنجیره تأمین غذا و امنیت غذایی است.

فریدونی اضافه کرد: علاوه بر ثبت این رکورد در این عملیات بزرگ اقتصادی استان که از اواخر اردیبهشت ماه تا کنون صورت گرفته، در استان خراسان رضوی شاهد افزایش ۳۸ درصدی خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز گندمکاران استان بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه خراسان رضوی علی‌رغم خشکسالی‌های سنواتی در سال جاری بین ۱۰ استان پیشرو در خرید تضمینی گندم کشور بوده است، افزود: به لحاظ بیشترین درصد افزایش خرید نیز این استان رتبه قابل توجهی در سطح کشور به دست آورده است.

فریدونی تصریح کرد: در سال جاری هشت سیلوی دولتی، چهار سیلوی بخش خصوصی، هشت سیلوی جوار کارخانجات آرد در کنار ۲۴ انبار تعاون روستایی به‌عنوان مباشر این اداره کل در امر خرید تضمینی گندم فعال و نسبت به خدمت‌رسانی به کشاورزان اقدام نمودند.

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی در پایان به شهرستان‌های پیشرو در امر خرید تضمینی اشاره کرد و گفت: شهرستان مشهد با خرید ۷۶ هزار و ۵۱۲ تن، تربت جام با ۵۴ هزار و ۹۴۹ تن و جغتای با ۴۴ هزار و ۷۰۰ تن به ترتیب رتبه‌های نخست تا سوم خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان استان را از آن خود کرده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار