کد خبر:۹۸۶۶۹۰

نخستین مدرک دکتری مشترک میان دانشگاه علامه و دانشگاه بلژیکی صادر شد

نخستین مدرک دکتری مشترک با اعطای مدرک دوگانه دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه ورایه بروکسل بلژیک توسط ساجده سادات حسینی دریافت شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قرارداد انجام مشترک رساله دکتری ساجده سادات حسینی، دانشجوی دکتری رشته مطالعات ترجمه دانشگاه علامه طباطبایی با راهنمایی غلامرضا تجویدی، عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی دانشگاه علامه طباطبایی و کوئن کِرِمانز، عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و فلسفه دانشگاه ورایه بروکسل بلژیک در سال ۱۳۹۷ امضا شد.

به دنبال امضای قرارداد، دانشجوی نامبرده ضمن هفت ماه حضور در بروکسل و انجام تحقیقات زیر نظر استاد راهنمای بلژیکی و ادامه تحقیقات خود در ایران زیر نظر استادان راهنما و مشاور ایرانی خود در آبان ماه سال ۱۴۰۰ از رساله خود با عنوان «رویکرد ساختگرایی اجتماعی به آموزش ترجمه: طراحی یک مدل عملی» دفاع کرده و نخستین مدرک دکتری دوگانه دانشگاه علامه طباطبایی را دریافت نمود.

در این جلسه دفاع، دو استاد راهنما، دو استاد مشاور (سرکار خانم فرزانه فرحزاد و جناب آقای حسین ملانظر) و پنج داور شامل دو داور از دانشگاه علامه طباطبایی، یک داور از دانشگاه ورایه بروکسل، یک داور از دانشگاه آزاد اسلامی و یک داور از دانشگاه بیرجند حضور داشتند و در نهایت رساله با درجه عالی و نمره ۲۰ ارزیابی شد.

تا کنون دو مقاله علمی پژوهشی برگرفته شده از این پروژه مشترک چاپ شده و نتایج حاصل از آن در همایش‌های گوناگون از جمله در دانشگاه نیوکاسل و دانشگاه ناتینگهام در انگلستان، دانشگاه اتونوما بارسلونا در اسپانیا و دانشگاه یاگیلونیا کراکف در لهستان ارائه شده است. طبق این قرارداد، خانم حسینی موفق به اخذ مدرک دکترای «مطالعات ترجمه» از دانشگاه علامه طباطبایی و دکترای «مطالعات زبان کاربردی» از دانشگاه ورایه بروکسل شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار