آخرین اخبار:
کد خبر:۹۸۷۵۱۸

وظیفه سنگینی برای تبیین مکتب سردار سلیمانی داریم

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور گفت: ما وظایف سنگینی در قبال سردار سلیمانی داریم و باید ابعاد مختلف مکتب شهید سلیمانی را به درستی بیان کنیم و در این مسیر تا جائی که توان داریم تلاش کنیم.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سیدمحمد حسینی در نخستین همایش علمی و پژوهشی مکتب شهید سلیمانی که در مرکز همایش‌های صدا و سیما برگزار شد، با اشاره به خصوصیات فردی و شخصیتی سردار سلیمانی گفت: سربازان، بسیجیان و نیروهایی که در کنار سردار سلیمانی بودند یک ارتباط عاطفی و صمیمی و دلدادگی با سردار داشتند و اینگونه نبود که سردار سلیمانی چون یک فرمانده است تنها فرمان بدهد و نیروها هم فقط رفع تکلیف و انجام وظیفه کنند. سردار سلیمانی یک انسان عارف و عاشق و دلباخته حق و متخلق به اخلاق حسنه و مردم دار و مردم باور بود و کسانی هم که پیرامون سردار بودند چنین روحیه‌ای را داشتند.

حسینی افزود: معروف و مشهور شدن به تنهایی کافی نیست و خداوند باید مهر انسان ها را در دلها بیاندازد تا محبوب باشد و اگر امام(ره) پایگاه مردمی و محبوبیت را نداشت نمی‌توانست رژیم شاهنشاهی را سرنگون کند.

وی با اشاره به محبوبیت سردار سلیمانی در میان مردم تأکید کرد: همانگونه که ثروت می‌تواند در دست یک انسان مؤمن تبدیل به خیر شود، شهرت و موقعیت هم می‌تواند اگر در جهت درست به کار گرفته شود منشأ برکت و حرکت شود و اگر در کنار اینها محبوبیت هم باشد، تأثیر دوچندان دارد.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اظهار داشت: خداوند باید بخواهد تا که یک فرد محبوب شود. خدا هم یک قوانین، نظم و سنت‌هائی دارد و اگر انسان براساس آن سنت‌ها حرکت کرد خدا هم او را محبوب خواهد کرد. خدا وقتی اراده کند براساس آنچه فرموده انسان بلندآوازه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: درست است 41 سال سردار سلیمانی زحمت کشید و از کشوری به کشوری برای کمک به مظلومان می‌رفت و به مردم خدمت می‌کرد اما این تلاش هیچ وقت سردار را خسته نکرد. اینکه یک عده مانند سردار سلیمانی تا آخر ایستادگی کنند و خسته نشوند یعنی مکتب سلیمانی زنده است.

حسینی با اشاره به برخی تلاش‌ها برای ایجاد دوگانه کاذب میدان و دیپلماسی گفت: مگر می‌شود بین میدان و دیپلماسی یکی را انتخاب کرد؟ نظام باید از هر دو اهرم استفاده کند و هر دو مکمل هم هستند.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور اضافه کرد: هر جا که در سطح منطقه معضل و مشکلی پیش می‌آمد این سردار سلیمانی بود که معماها را حل کرد و به کمک مردم منطقه می شتافت. او زحمات بسیار و مجاهدت فراوانی در ایران و کشورهای مختلف کشید و نام او و راه او تا همیشه روشن است.

حسینی افزود: در روز تشییع پیکر سردار سلیمانی دیدید با چه شکوهی این مراسم برگزار شد چرا که مردم قدر حافظان دین و ناموس و امنیت کشور را می دانند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: ما وظایف سنگینی داریم و باید ابعاد مختلف مکتب شهید سلیمانی را به درستی بیان کنیم و در این مسیر تا جائی که توان داریم تلاش کنیم چرا که مکتب حاج قاسم همان مکتب امام خمینی (ره) و ادامه مکتب امام حسین (ع) است.

معاون پارلمانی رئیس‌جمهور در خاتمه با اشاره به نگرانی غرب و آمریکا از پرتاب ماهواره سیمرغ توسط ایران گفت: مشخص است که دشمنان باید از قدرتمندتر شدن ما نگران شوند. هر زمان اقتدار ما مشخص می‌شود آنها نگران می‌شوند و ما باید توانائی‌های خود را نشان دهیم که بتوانند نمی توانند چیزی را بر ایران قوی تحمیل کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار