به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری دانشجو؛ برنده دستکش ننه عصمت دوازدهمین دوره از جشنواره مردمی عمار، میکائیل براتی، در گفتگو با خبرگزاری دانشجو از روند ایده پردازی تا اجرای کارهای گرافیکی خود با تیمش و ذات هنر و خالق اثر بودن گفت.
براتی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو با تاکید بر اینکه حاصل کارش حاصل کار تیمی است، گفت یک گروه از دل بچههای سه در چهار هستند که وقتی اتفاقی میافتد با دور هم جمع شدن، شروع به ایده پردازی میکنند. گروه ایده پردازی هم معمولا سه نفر الی چهار نفره است. از آنجایی که با افکار هم آشناییت و روی هم شناخت کامل دارند، اصولا ایده پردازی سریع اتفاق میافتد و به ایده قابل اجرا میرسند و نهایتا میکائیل براتی ایده را پیاده سازی میکند و کار نهایی که مردم میبینند، آماده میشود.
در ادامه برنده جایزه دستکش ننه عصمت در گفتگو با خبرگزاری دانشجو از تاینکه ذات هنر به گونهای عمل میکند که هرکس اثری تولید میکند اثرش بیشتر از خودش دیده میشود. وی معتقد بود اصلا هدف هم همین است و خیلی این مسئله موضوعیت ندارد که تولید کننده اثر یا تیمش شناخته شوند. به گفته براتی درواقع ذات هنر این است که اثری تولید شود و مخاطب آن را درک کند و بتواند با اثر تولید شده ارتباط موثری برقرار و احساس هم ذات پنداری با اثر داشته باشد، با این تعریف این اتفاق که مخاطب در عین شناختن آثار خالق آثار را نشناسد، موضوع عجیبی نیست و یک اتفاق معمول هنری در حال وقوع است.
در نهایت میکائیل براتی درباره جایزه دستکش ننه عصمت که جایزه معروف و باارزشی در جشنواره عمار است گفت و اظهار کرد باارزشترین جایزهای بود که تا به حال دریافت کرده بود.