به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، با گذشت هشت ماه از پایان عملیات «سیف القدس» دیدارهای مصری-اسرائیلی بار دیگر از سر گرفته شده، اما پرونده بازسازی غزه همچنان به کندی پیش میرود، زیرا رژیم صهیونیستی پرونده را مشروط به آرامش و امتناع از تنش در کرانه باختری کرده است.
بر اساس گزارش «الاخبار»، در ادامه این گزارش آمده: روند بازسازی بر اساس اولویت غزه انجام نشد بلکه بر اساس تعلل مصریها در اجرای پروژههای از پیش اعلام شده بود؛ مواد لازم برای اجرای پروژها به کندی وارد شد علاوه اینکه تشکیلات خودگردان در روند تحویل پولهای قطر و کویت (اهدایی به فلسطین) برای اجرای بازسازی سنگاندازی کرد.
در همین ارتباط، سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی دیروز (سه شنبه) اعلام کرد، یک هیأت امنیتی مصری برای رایزنی درباره نوار غزه به فلسطین اشغالی سفر کرده است.
در ادامه این خبر آمده، هیأتی از افسران مصری وارد فلسطین اشغالی شدند تا درباره بازسازی غزه و نیز مسأله اسرا با مقامات صهیونیست گفتگو کنند.
این سفر همزمان با افزایش درگیریها میان نظامیان رژیم صهیونیستی و فلسطینیها در کرانه باختری صورت گرفت؛ فلسطینیهایی که تجاوز صهیونیستها به منازل و روستاهای خود را نمیپذیرند. علاوه اینکه کرانه باختری شاهد افزایش عملیاتهای مقاومتی مختلف است.
آخرین دیدار علنی مصری-اسرائیلی مربوط به ماه گذشته میلادی است که «عبدالفتاح السیسی» رئیسجمهور مصر با «یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در قاهره دیدار کردند و در پی آن لاپید اعلام کرد، با السیسی درباره طرح اقتصادی اسرائیل مقابل امنیت در غزه صحبت کرده است.
در همین رابطه، پایگاه خبری عبری «واللا» ادعا کرد که تلاشهای مصر برای میانجیگری بین حماس و تلآویو در پرونده آتشبس و تبادل اسرا شکست خورده است
واللا همچنین خبر داد که حماس با ارسال پیامی به همراه میانجی مصری، به طرف اسرائیلی هشدار داده است که «اگر پیشنهادهای جدید و بهتری وجود نداشته باشد» این جنبش، دست بسته نخواهد بود.
مصر در ماه میسال گذشته میلادی یعنی همزمان با نبرد سیف القدس میان مقاومت فلسطین و رژیم صهیونیستی میانجیگری کرده بود که در پی آن توافق آتش بس برای پایان دادن به تنش بین گروههای فلسطینی و رژیم صهیونیستی حاصل شد. این جنگ ۱۱ روز به طول انجامید و منجر به شهادت بیش از ۲۵۰ فلسطینی و هلاکت ۱۳ اسرائیلی شد.