به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی نمایشگاه، علیرضا آسانلو نقاش و مجسمه سازی که به واسطه آفرینش سردیسهایی از زندهیادان کیارستمی، شجریان، انتظامی، ملک الشعرای بهار و… شهرت دارد، با رویکردی زیبایی شناختی، در مرزی معاصر میان رئالیسم و انتزاع و اصالت بخشی به عنصر تخیل بیننده، المانهایی از فیگورهای هدایت را در لایههایی متعدد از رنگ بازتاب داده است.
«دیدار به قیامت» عنوان این نمایشگاهی متشکل از ۱۰ نقاشی علیرضا آسانلو است. وی درباره چرایی پرداختن به صادق هدایت در این نقاشیها گفت: هدایت برای من یک اتمسفر است، فضایی که با عینک صادق میتوان دید حیرت انگیز است و تکان دهنده، حقایق زندگی روزمره درهم تنیده و از فضایی سورئالیستی سر بر میآورد. من از منظر ساختار هنر و ماهیت هنرمندانه به مسئله نگاه میکنم، نقاشی در اتمسفر هدایت برای من ضرورت بود، نه انتخاب، جالب است بگویم، این مجموعه از نقاشیها موضوع دیگری دارد با نام «دیدار به قیامت» چیزهایی شبیه صورت که دیگران میگویند صادق هدایت است و من نظاره میکنم آنچه این آثار در نوع بودنشان در مخاطب میسازند. اگر اتمسفر نقاشیهای من روایتگر دیگری را میخواهد، من کنار میکشم و به تماشا مینشینم»
آسانلو درباره عنوان نمایشگاه دیدار به قیامت گفت: «دیدار به قیامت» آخرین نوشته صادق هدایت، خلاصه جهان بینی فردی که سریع زندگی کرد و آثارش را از دل تودههای مردم بیرون کشید و از دسترس خارج شد است.
علیرضا آسانلو متولد ۱۳۵۳ در حیطه نقاشی، طراحی و مجسمه، بیش از ده نمایشگاه انفرادی و جمعی داشته که اکثر آنها برای فروش ارائه نشده و تاکید هنرمند بر مضامین ارزشی یعنی زندگی به عنوان اصلیترین موضوع و انسان، عالیترین پرسوناژ برای پرداختن بوده و ثمرهی این تلاش شش نمایشگاه انفرادی طراحی و نقاشی است. مجسمههای برنزی از غلامحسین امیرخانی، مرتضی ممیز، جلیل شهناز، پرویز تناولی، محمد احصایی، پرویز کلانتری، غلامرضا تختی، سلمان هراتی، پروفسور رضا، پروفسور ستوده، پروفسور گنجی و ضیاالدین امامی که در اماکن فرهنگی و هنری و دانشگاهی و موزهها نصب است، از جمله آثار شناخته شده او است. در سال ۱۳۹۵ در اولین سمپوزیوم بینالمللی نقاشی پاریس از طرف یونسکو دعوت شد، و در حضور هنرمندان مدعو مسترکلاس برگزار کرد، علیرضا آسانلو در سفر خود به آمریکا در سالهای ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ با نمایش آثار خود در واشنگتن و مریلند سخنرانیهایی متعددی درباره روند تاریخ هنر معاصر ایران ایراد نمود.
نمایشگاه «دیدار به قیامت» علیرضا آسانلو تا ۱۲ بهمن در گالری مژده برقرار است.