به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۲۰۲ مجموعه آزمایشگاهی در کشور برای ارتقای پژوهشها و فعالیتهای علمی حوزه کشاورزی و محیط زیست فعالیت میکنند. تلاش این زیستبوم منجر به تسهیل دسترسی پژوهشگران، محققان و فعالان به تجهیزات و دستگاههای آزمایشگاهی مرتبط با حوزه کشاورزی و محیطزیست شده و در این راستا هم ۵ هزار و ۲۹۹ دستگاه کاربردی در این صنایع به اشتراک گذاشته شده است.
این کار با حمایت شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری انجام شده تا فعالان این عرصه با عضویت در این شبکه بتوانند به تجهیزات و دستگاههای مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.
آزمایشگاه شرکت تحقیقاتی علوم حیاتی فاروق، آزمایشگاه شرکت هامون آزمای شرق، آزمایشگاه شرکت فردوس طب شفاء، آزمایشگاه آب و فاضلاب دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات تهران، آزمایشگاه آلودگی هوا و عوامل فیزیکی پژوهشگاه نیرو، آزمایشگاه آنالیز دستگاهی دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، آزمایشگاه آنالیز روغن کارگاهی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، آزمایشگاه ابزار دقیق موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی از جمله مجموعههای آزمایشگاهی هستند که در این حوزه فعالیت میکنند.
از محصولات تولیدی در این حوزه نیز میتوان به «بلاک گرمایشی»، «تانک نشت و زهکشی»، «تشعشع سنج»، «جریان سنج الکترومغناطیسی»، «حمام فراصوت»، «خوانشگر میکروپلیت»، «دستگاه آب دیونیزه ساز»، «دستگاه آزمون اسمز معکوس»، «دستگاه آزمون ثبات مالشی رنگ»، «دستگاه آزمون خواص مکانیکی عمومی» و ... اشاره کرد.