به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مهدی غضنفری در نشست تودیع و معارفه مدیر مالی صندوق توسعه ملی با اعلام اینکه این صندوق با بانک، صندوق ضمانت صادرات و سایر نهادهای مالی و یا امداد مالی متفاوت است گفت: برای این نقشهای سنتی نهادهای مستقل و توانایی در کشور وجود دارد و اینها وظیفهی ذاتی یک صندوق ثروت ملی نیست، هر چند چنین مأموریتهایی از سر فشار و یا به اشتباه بر عهده صندوق توسعه ملی گذاشته شده است، اما این صندوق باید به تدریج به سمت سرمایهگذاری حرکت کرده و نهایتا" به صورت ۵۰-۳۰-۲۰ دربیاید. یعنی حداکثر ۲۰% از منابعش بصورت تثبینی برای بودجه و ۳۰% از منابع بصورت توسعهای و ۵۰% از منابعش صیانتی باشد و برای سرمایه گذاری استفاده شود.
رییس هیأت عامل صندوق توسعه ملی در ادامهی این آیین، ضمن اشاره به برگزاری همایش علمی که در اسفند ماه برگزار خواهد شد افزود: برگزاری همایش علمی "صندوق ثروت ملی و عدالت بین نسلی" در اسفند ماه محلی برای تبیین مأموریت جدید صندوق توسعه ملی است و این صندوق باید به جایگاه حقیقی خود بر اساس منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) برگردد. مهدی غضنفری در ادامه گفت: سرمایه این صندوق متعلق به نسلهای آینده است و حوزهی مالی صندوق توسعه ملی نیز باید بر اساس این رویکرد شکل بگیرد.
در پایان این نشست رئیس هیأت عامل صندوق توسعه ملی، از خدمات داوود قرشی، در طول دوران مسئولیت مدیریت مالی صندوق تقدیر و تشکر بعمل آورد و سعید ترکمانی به عنوان مدیر مالی صندوق معرفی شد.
شایان ذکر است سعید ترکمانی پیش از این به عنوان سرپرست مدیریت امور مالی صندوق ضمانت صادرات ایران مشغول به فعالیت بود.