کد خبر:۹۹۵۱۱۰
سخنگوی قوه قضائیه خبر داد

تشکیل پرونده مرتبط با بیماران با ۲۹۵ شاکی در شعبه ۵۵ حقوقی تهران / آخرین وضعیت پرونده مهرشاد سهیلی

خدائیان گفت: پانسمان توسط یک شرکت سوئدی تولید می‌شود که به دلیل تحریم ظالمانه آمریکا تا کنون ده‌ها بیمار جان خود را از دست داده‌اند و در شعبه ۵۵ حقوقی تهران پرونده‌ای با ۲۹۵ شاکی در جریان است.

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نشست خبری ذبیح الله خدائیان سخنگوی قوه قضائیه امروز سه‌شنبه نوزدهم بهمن ماه سال جاری با حضور خبرنگاران برگزار شد.

خدائیان در این نشست خبری گفت: انقلاب اسلامی ایران بزرگترین اتفاق در قرن معاصر بود و کلیه معادلات جهانی را به هم زد و انقلاب ما الگوی کلیه انقلاب‌های سراسر جهان شد.

وی اظهار کرد: شهادت مظلومانه افسر جوان نیروی انتظامی را تسلیت عرض میکنم و بدون شک امنیت پایدار امروز ما مرهون خون شهدا است که در راه دفاع از وطن جان خود را تقدیم کردند.

سخنگوی قوه قضائیه در پاسخ به سوالی درباره پرونده مرتبط با بیماران پروانه‌ای خاطرنشان کرد: این بیماران به پانسمان خاصی نیاز دارند و این پانسمان توسط یک شرکت سوئدی تولید می‌شود که به دلیل تحریم ظالمانه آمریکا تا کنون ده‌ها بیمار جان خود را از دست داده‌اند و در شعبه ۵۵ حقوقی تهران پرونده‌ای با ۲۹۵ شاکی در جریان است.

خدائیان گفت: به دنبال تاکیدات رئیس قوه قضائیه برای آزاد سازی سواحل اقدامات لازم صورت بگیرد و در این مدت کوتاه بخشی از بنا‌های ساخته شده در حریم رودخانه و سواحل تخریب شده است و این روند فقط به سواحل شما یا کرج اختصاص ندارد.

وی تاکید کرد: اموال دستگاه‌های دولتی متعلق به دولت است و اگر دستور بر تخریب صادر شود باید نسبت به جابجایی‌های لازم اقدام کنند.

مردم شریف مشاهده کردند که محکامات دو گروهک تروریستی در دادگاه در جریان است و یکی از آن‌ها مربوط به جمشید شارمهد است که به جرم افساد فی‌الارض دستگیر شده است و جرائم متعددی از جمله انفجار و ایجاد آتش‌سوزی به دلیل ساخت بمب برای اقدامات تروریستی مرتکب شده است.

وی اضافه کرد: همسر بابک خرمدین به جرم مشارکت در ۳ فقره قتل با همسر خود همچنان در زندان است.
خدائیان آخرین وضعیت برگزاری دادگاه‌های دو تروریست حبیب فرج الله چعب و شارمهد را اینگونه تشریح کرد و گفت: جمشید شارمهد تبعه کشور آلمان است و تحت حمایت کشور‌هایی است که دم از حقوق بشر می‌زنند.

وی تاکید کرد: سرکرده گروهک حرکت النضال به اتهام افساد فی الارض و هدایت این گروهک اقدام به فعالیت‌های تروریستی کرده و دستگیر شده است و پرونده وی نیز هم اکنون در جریان است.

سخنگوی قوه قضائیه اضافه کرد: در اثر فعالیت گروهک تروریستی النضال ۲۷۴ هموطن ما به شهادت رسیده است و یا آسیب دیده‌اند و سرکرده گروهک تروریستی فوق نیز تبعه کشور سوئد است.
خدائیان تصریح کرد: بازار رمزارز در کشور ما وضعیت بسیار خطرناکی دارد و به هیچ عنوان شفافیت ندارد و متاسفانه منجر به وارد شدن ضرر‌های متعدد به مردم می‌شود و برخی با اقدام به کلاهبرداری از مردم پول‌های آن‌ها را به جیب می‌زنند و تا کنون چندین پرونده در ارتباط با پدیده رمزارز‌ها در کشور تشکیل شده است.

وی تاکیدکرد: ریاست قوه قضائیه به طور پیشگیرانه به مسئولان تذکرات لازم را داده‌اند که بانک مرکزی این موضوع را تعیین تکلیف کند و مشخص کند که موضوع رمزارز باید ساماندهی شده یا ممنوع شود.

سخنگوی قوه قضائیه یادآور شد: بازداشت مهرشاد سهیلی به دلایل مختلف صورت گرفته و این شخص عناوین اتهامی متعددی دارد و هم اکنون با صدور قرار تامین به دلیل عجز از تامین وثیقه همچنان در بازداشت است و تا کنون چند نفر به عنوان مظنون و مطلع دعوت شده اما هیچ کس به جز مهرشاد سهیلی در بازداشت نیست.

خدائیان تصریح کرد: آخرین وضعیت پرونده مالباختگان پرونده کلاهبرداری با نام آمیتیس با حدود ۹ هزار و ۵۰۰ فرد فریب خورده که اقدام به سرمایه گذاری در این مجموعه کرده بودند، در جریان است.

وی اضافه کرد: کلاهبرداران پرونده آمیتیس حدود یک هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از مالباختگان کلاهبرداری کرده‌اند و خوشبختانه رئیس این شرکت دستگیر شده است و با شکایت ۲۵۸ نبر از مالباختگان پرونده‌ای در دادگاه کیفری ۲ تهران تشکیل شده و رئیس شرکت و ۴ نفر دیگر از همدستانش به حبس و جزای نقدی و رد مال محکوم شده‌اند.

سخنگوی قوه قضائیه یادآور شد: بازداشت مهرشاد سهیلی به دلایل مختلف صورت گرفته و این شخص عناوین اتهامی متعددی دارد و هم اکنون با صدور قرار تامین به دلیل عجز از تامین وثیقه همچنان در بازداشت است و تا کنون چند نفر به عنوان مظنون و مطلع دعوت شده اما هیچ کس به جز مهرشاد سهیلی در بازداشت نیست.

خدائیان یادآور شد: رئیس قوه قضائیه طی اظهاراتی درباره دلال‌ها و اقدامات آنها در جلوگیری از ورود ایرانیان خارج از کشور صحبت کرد و البته این سخنان به دنبال تاکیدات قبلی وی بود و متاسفانه برخی از افراد هستند که ایرانیان خارج از کشور را از بازگشت به داخل کشور می‌ترسانند و به عناوین مختلف اموال آنها را به نام خود ثبت می‌کنند.

وی تصریح کرد: مردم فریب دلال‌ها را نخورند و وکالتنامه‌ای به افراد سواستفاده گر ندهند چرا که در موارد متعدد مشاهده شده است که صدور این وکالتنامه‌ها کلاهبرداران اموال داخل کشور کسانی که در خارج از کشور هستند را بالا کشیده‌اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار