کد خبر:۹۹۵۸۸۴

۲ میلیون دلار حمایت به ۳۰۰ میلیون دلار ارزش‌آفرینی اقتصادی منجر شد

حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری ضرورتی است که اهمیت آن طی چند سال اخیر برای همه مشهود و اثبات شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمایت از زیست‌بوم فناوری و نوآوری ضرورتی است که اهمیت آن طی چند سال اخیر برای همه مشهود و اثبات شده است. یکی از حوزه‌های مهم و تاثیرگذار در این زیست‌بوم، صنعت زیست فناوری است که به همت شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق و با حمایت‌های صورت گرفته توانسته رشد و توسعه کمی و کیفی خوبی را تجربه کند. بر اساس آمار‌های موجود؛ با کمتر از ۲ میلیون دلار حمایت از شتابدهنده‌های زیستی، ٣٠٠ میلیون دلار ارزش اقتصادی به کشور تزریق شده است.

شتاب‌دهنده‌هایی که با حمایت ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری به زیرساخت‌های خوبی دسترسی یافتند و سرمایه‌گذاران برای ورود به این حوزه ترغیب شدند و این اتفاقات به توسعه زیست فناوری در کشور منجر شد.

در شتاب‌دهنده‌های زیست فناوری نیاز است که ابتدا بخش دولتی ورود و حمایت کند و ریسک اولیه تولید محصولات را بپذیرد. چون در عرصه زیست فناوری برخلاف دیگر حوزه‌ها ابتدا باید سرمایه گذاری کلان صورت گیرد تا محصول به بازار و مرحله تولید ثروت برسد. به همین دلیل ورود بخش دولتی در ابتدای کار بسیار ضروری است.

بعد از این حمایت‌ها محصول به بازار و سرمایه گذاران معرفی می‌شود. این کار به جذب سرمایه و حامی‌های بخش خصوصی کمک می‌کند. آمار‌ها می‌گوید که در این حوزه، ۳۰ شتاب‌دهنده فعال در بخش‌های مختلف زیست‌فناوری حضور دارند و حدود ۲۰۰ استارتاپ نیز در دل این شتاب دهنده‌ها مورد حمایت قرار گرفته اند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار