کد خبر:۹۹۶۹۸۶

رایزنی وزارت نیرو و یونیسف درباره آبرسانی به روستاهای مرزی

مشاور وزیر نیرو در امور بین‌الملل و مدیر دفتر یونیسف تهران در خصوص توسعه همکاری‌های دو جانبه، آبرسانی به روستا‌های مرزی، وضعیت پناهندگان افغانستانی، کمبود آب و خشکسالی به بحث و گفتگو پرداختند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، «محمدعلی فرحناکیان» مشاور وزیر و رییس مرکز امور بین‌الملل با اشاره به اهمیت آب و برق برای مردم ایران و کاهش سهم حقابه شرق کشور به دلیل کاهش جریان آب هیرمند، میزبانی ایران از پناهندگان افغانی و مشکلات آن و کمبود آب و خشکسالی که ایران با آن مواجه است، خواستار افزایش همکاری و تقویت روابط میان وزارت نیرو و یونیسف، افزایش سهم بودجه ایران در یونیسف، افزایش حمایت‌ها، همکاری یونیسف در زمینه پروژه‌های تامین انرژی برای جوامع ایرانی و پناهگاه پناهندگان افغانستانی شد.

وی همچنین در این دیدار، چشم انداز ایران در تبادل اطلاعات تخصصی، فنی، کارشناسی و تجهیزات تامین آب و ارایه برنامه‌های اجرایی برای انجام پروژه‌های مقطعی و کوتاه مدت با یونیسف (بین سال‌های ۲۰۲۲-۲۰۲۳) را تشریح کرد.
«رابین ناندی» نماینده و مدیر دفتر یونیسف نیز با اشاره به کسب تجربه از همکاری‌های گذشته، گفت: همکاری‌هایی آینده از چشم‌انداز خوبی برخوردار بوده و ورود به فاز توسعه برنامه‌ریزی و همکاری‌های آتی با ایران (بین سال‌های ۲۰۲۷-۲۰۲۲) امیدوار کننده است.
وی در خصوص محور‌های همکاری نیز خاطرنشان کرد: در این راستا، در زمینه مقابله با کمبود، مدیریت و حفاظت از منابع آب، مسایل فنی، ظرفیت‌سازی و تجهیزات آب به نفع طرفین، برنامه‌ریزی و برقراری ارتباطات مناسب تلاش خواهیم کرد.
نماینده و مدیر دفتر یونیسف خواستار اجرای به موقع پروژه‌ها توسط ایران در کوتاه‌ترین زمان ممکن، مطابق با مکانیزم‌ها و برگزاری کارگاه‌هایی از پروژه‌ها شد.
هدف از برگزاریی جلسه مذکور، توسعه همکاری‌های متقابل، رایزنی و تبادل نظر در خصوص پروژه‌های آبرسانی روستا‌های مرزی، وضعیت پناهندگان افغانستانی، کمبود آب و خشکسالی در ایران بود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار