به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، صادق زیباکلام نوشت: «ایدئولوژی غربستیزانه حاکم بر ایران، و لاجرم گذاردن همه تخممرغهایمان در سبد روسیه و چین باعث شده تا ایران از خدا بخواهد روابط میان چین و روسیه با غرب خصمانه باشد. چقدر غمانگیز است که چهار دهه بعد از انقلاب، روزی ما در گرو درگیری و دشمنی میان شرق و غرب قرار گرفته است.
چهلوسه سال پیش که انقلاب کردیم در فراز آسمانها در پرواز بودیم و با همه وجود باور داشتیم که بهزودی جهان شاهد تولد یک الگوی جدید و متحول سیاسی، اجتماعی و اقتصادی، یک نظام مدرن بیبدیل، یک پارادایم بیسابقه و یک دنیای جدید در برابر شرق و غرب خواهد شد. الگویی که بشریت و شرق و غرب صف خواهند بست تا از آن در سرزمینهایشان تقلید کنند.
امروز، اما رسیدیم به جاییکه باید نذر کنیم که روسیه به اوکراین حمله کند، چین با آمریکا بر سر تایوان مشکل پیدا کنند یا اتحادیه اروپا دچار بحران گردد و خلاصه دیگران دچار بدبختی و مصیبت بشوند تا ما در اینجا به یک نوایی برسیم.»
آقای زیباکلام طبق معمول متناقض حرف زده، چرا که از یک سو ادعا میکند ایران همه تخممرغهایش را در سبد روسیه و چین گذاشته، و از طرف دیگر ادعا میکند ایران برای حمله به روسیه نذر کرده است.
روشن است که روسیه خواستار وقوع جنگ در مرزهای خود و پرداخت هزینههای سنگین آن نیست؛ بنابراین منطقی نیست که از یک سو ادعا شود ایران تخممرغهایش را در سبد روسیه گذاشته و از طرف دیگر گفته شود ایران خواستار درگیر شدن روسیه در جنگ است.
ثانیا آقای زیباکلام اتفاقا فرافکنی کرده و روحیه و اخلاق طیف متبوع خود را به جمهوری اسلامی نسبت داده است؛ چه اینکه طیف متبوع وی به هنگام لشکرکشیهای آمریکا به افغانستان و عراق، ذوقزدگی نشان میدادند و به زبان هم میآوردند که باید به اردوکشی آمریکا کمک کرد. آنها ضمنا تلقیشان این بود که تقویت آمریکا در همسایگی ایران، موجب فشار به جمهوری اسلامی است. درست به همین دلیل هم اشغالگری آمریکا را بهانهای قرار دادند تا در مجلس و برخی مراکز دولت اصلاحات، خوستار تسلیم شدن در برابر آمریکا شوند!
این طیف بعدها به هنگام حضور مجدد در دولت روحانی، همه تخممرغهای تدبیر را نذر کدخدای آمریکایی کردند و موجب پسرفت بیسابقه اقتصاد کشور شدند. اما حالا که ایران توانسته از عهده تحریمهای فلجکننده و فشار حداکثری دولتهای آمریکا برآید و مقامات کاخ سفید را علنا مجبور به شکست فشار علیه ایران کند، غربگدایان ماجرا را وارونه ردیف کرده و گسترش دیپلماسی ایران در جهان فراغرب را «گذاشتن همه تخممرغها در سبد چین و روسیه» وانمود میکنند تا بلکه از آثار شکست راهبردی آمریکا و تطهیرکنندگان آن کم کنند.
یادآور میشود پس از روی کار آمدن دولت جدید، کشور توانسته صادرات نفت را که به زیر چند صد هزار بشکه رسیده بود، مجددا به بالای 1/2 میلیون بشکه برساند و عملا تحریمها را کماثر کند.