به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، علیرضا منظریتوکلی، رئیس دانشگاه آزاد شهید حاج قاسم سلیمانی امروز هشتم اسفندماه در نشست خبری نخستین جشنواره سراسری «شعر سرو» که در دانشگاه آزاد کرمان برگزار شد، ضمن تسلیت شهادت امام موسیکاظم(ع) بیان کرد: ایشان سبک زندگی عاری از پرخاشگری به ما عرضه میکند و اگر پیرو واقعی ایشان باشیم باید استقامت داشته باشیم.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که شعر را ثروت ملی دانستهاند، گفت: بنیاد فرهنگی امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی برای ترویج مکتب امامت و مهدویت تلاش میکند و در این راستا در فاصله ۱۳ رجب تا ۱۵ شعبان، ده برنامه کشوری را تدارک دیده است که یکی از آنها جشنواره «شعر سرو» است.
منظریتوکلی وجود مزار مطهر سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در کرمان را دلیل انتخاب دانشگاه آزاد کرمان برای برگزاری جشنواره اعلام کرد و افزود: اختتامیه این جشنواره با شعارهای «ما ملت امام حسینیم، ما ملت شهادتیم» در روز یکشنبه ۱۵ اسفند برگزار میشود.
رئیس دانشگاه آزاد کرمان ادامه داد: یکی از بهترین راههای ترویج ارزشها استفاده از هنر فاخر است که مورد توصیه مقام معظم رهبری نیز قرار گرفته است و یکی از فاخرترین هنرهای موجود شعر است که برای انتقال فرهنگ ایثار و شهادت بسیار موثر بوده است و یکی از عوامل موثر در ماندگاری پیام عاشورا استفاده از شعر در ادبیات است.
وی با بیان اینکه جشنواره شعر سرو میتواند ارزشهای مهم انسانی را به مجموعه مخاطبین خود منتقل کند، گفت: این جشنواره در سه محور زندگی و سیره امام حسین(ع)، زندگی و سیره شهید حاج قاسم سلیمانی و شعر مقاومت و پایداری در اشکال مختلف(شعر آئینی، میهنی، حماسی و اجتماعی) برگزار شد.
منظری توکلی با بیان اینکه جشنواره در سه بخش دانشآموزی، دانشجویی و آزاد طراحی شده بود، ادامه داد: امکان ارسال سه اثر برای هر شاعر فراهم بود که از تمام استانها در مجموع یکهزار و۱۰۷ اثر به دبیرخانه ارسال شده است و بیشترین تعداد شرکت کنندگان نیز متعلق به استان کرمان با ۱۳۸ شاعر و خراسان رضوی با ۱۴۴ شاعر بود.
وی تصریح کرد: مراسم شعر خوانی، کاشتن ۶۳ درخت سرو(به عدد سن حاج قاسم سلیمانی در زمان شهادت)، تقدیر از ۶ خانواده شهید در کرمان و تقدیر از ۴ دانشآموز برگزیده کرمانی از جمله برنامههای جانبی اختتامیه جشنواره ملی شعر سرو است.
رئیس دانشگاه آزاد کرمان در خصوص علت نام گذاری جشنواره گفت: به دلیل اینکه کرمان پایتخت مقاومت جهان اسلام است و سرو نیز در ادبیات و شعر ما نماد پایداری و مقاومت است این نام انتخاب شد که بتواند اصل مطلب را ادا کند.