آخرین اخبار:
کد خبر:۹۹۹۵۸۰
توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس؛

کتاب «نبرد در شیاکوه» منتشر شد

کتاب نبرد در شیاکوه با محوریت عملیات محمدرسوالله؛ عملیات خاتم النبیین (ص)، توسط مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «نبرد در شیاکوه» عنوان جلد اول هفدهمین کتاب از مجموعه بزرگ روزشمار جنگ ایران و عراق است که در آن نویسنده با بهره گیری از منابع غنی مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس به درج مهم‌ترین وقایع نظامی و سیاسی دوران دفاع مقدس در دیماه سال ۶۰ پرداخته است.

کتاب حاضر حوادث و رویداد‌های ۳۰ روز از دوران جنگ ایران و عراق را در بر می‌گیرد و در مجموع شامل ۳۸۹ گزارش درباره جنگ و موضوعات مربوط به آن در دوره زمانی ۱ تا ۳۰ دی ماه سال ۶۰ است.

«نبرد در شیاکوه»، با محوریت عملیات محمد رسول الله (ص)؛ عملیات خاتم النبیین (ص)، تنش در روابط ایران و کشور‌های حاشیه خلیج فارس به کوشش مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس منتشر شد.

این اثر اولین جلد از کتاب هفدهم روزشمار جنگ ایران و عراق بوده که به همت نعمت الله سلیمانی خواه نگاشته شده است. این روزنگاری‌ها همراه با فهرست نقشه‌ها و راهنمای عکس‌ها بوده که مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، مستند گونه آن را انتشار کرده است.

در بخشی از این کتاب آمده (روزشمارجنگ؛ سه شنبه هشت دی سال ۱۳۶۰) است:

تبادل آتش در تمامی جبهه‌های غرب کشور به طور پراکنده میان قوای خودی و ارتش عراق همچنان ادامه دارد. علاوه بر این در منطقه دشت ذهاب همکاری میان عناصر مسلح غیرقانونی با ارتش عراق بسیار مشهود است.

یک گزارش در این زمینه حاکی است: از ساعت ۷ صبح امروز، عده‌ای از افراد ضدانقلاب همراه چند دستگاه تانک عراقی به منطقه ازگله و کیسله سفید و بمو که در دو هفته گذشته به تصرف فداییان امام در ریجاب درآمده بود، حمله نموده و در این حمله افراد گروه سلمان که از گروه‌های ویژه حاج طهماسبی می‌باشند، بدون درگیری عقب نشینی نموده و به گروه‌های چندنفری در ارتفاعات مشرف به جوانرود و باباجانی تقسیم و سرگردان می‌شوند.

کتاب نبرد در شیاکوه با شمارگان ۵۰۰ نسخه و قیمت ۱۱۰ هزار تومان منتشر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار