به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از فارس، حجتالاسلام علیرضا شاهسونی امروز در نشست خبری مشکلات جامعه قرآنی کشور را تشریح کرد.
وی مشکلات جامعه قرآنی را به دو گروه درونسازمانی و برونسازمانی تقسیم کرد و بیان داشت: مشکلات درونسازمانی، مربوط به جامعه قرآنی و مؤسسات قرآنی است که باید در بحث تربیت نیروی انسانی و همچنین اساتید و مربیان قرآنی توجه ویژهای داشته باشند؛ چراکه نیاز امروز جامعه ما تربیت نیروهای نخبه قرآنی به ویژه در بخش برادران است.
مدیر مسئول موسسه قرآنی و فرهنگی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) فارس ادامه داد: مشکلات برون سازمانی، مربوط به دولت، مجلس و نهادهای دیگر است که شاخصه اصلی این مشکلات، کمبود بودجه و امکانات مادی است؛ چرا که مؤسسات قرآنی همواره از کمبود امکانات رنج میبرند و با مشکلات زیادی فعالیتهای قرآنی را ادامه میدهند.
شاهسونی با بیان اینکه دولت و مجلس میتوانند کمک قابل توجهی در حل مشکلات مادی جامعه قرآنی کنند، خاطرنشان کرد: اگر مجلس و دولت، تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر تربیت 10 میلیون حافظ قرآن را سرلوحه کارهای خود قرار دهند و متناسب با آن بودجه تصویب کنند، بسیاری از مشکلات جامعه قرآنی از نظر مالی برطرف خواهد شد.
وی با اشاره به مشکلات جامعه قرآنی و نارضایتی آنها از بیمه افزود: وزارت فرهنگ و ارشاد طرحی به نام بیمه فعالان قرآنی را در قالب طرح بیمه هنرمندان اجرایی کرده است، در صورتی که دولت به راحتی میتواند جامعه قرآنی را با تخفیف ویژه برای کارفرما زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دهد.
استفاده از مشوقها جوانان را به انس بیشتر با قرآن سوق میدهد
مدیر مسئول موسسه قرآنی و فرهنگی بیتالاحزان حضرت زهرا(س) فارس یکی از راهکارهای تشویق جوانان به انس بیشتر به قرآن کریم را ارائه تسهیلات ویژه به حافظان و قاریان کشورمان عنوان کرد و گفت: مسئولان با ارائه تسهیلات و امتیاز در استخدامها یا ارتقای شغلی افرادی که به قرآن توجه بیشتری دارند، میتوانند افراد را به تدبر در آیات قرآن دعوت کنند.
مسئول امور قرآنی، باید فعال قرآنی و دارای رفتار قرآنی باشد
شاهسونی با تقدیر از مسئولانی که تا کنون ایفای نقش کردند و هر کدام در پیشبرد اهداف قرآنی سهیم بودند، تصریح کرد: کسانی باید پستهای کلیدی قرآنی را برعهده گیرند که علاوه بر ویژگیهای عادی از دو ویژگی عالی برخوردار باشند؛ یعنی خودشان فعال قرآنی بوده و مشکلات جامعه قرآنی را درک کرده و رفتاری قرآنی داشته باشند.
وی با بیان اینکه کسانی با مشکلات مؤسسات قرآنی آشنا هستند که خودشان مؤسسهای راهاندازی و مشکلات و کمبودهای جامعه قرآنی را از نزدیک لمس کرده باشند، خاطرنشان کرد: کسانی که در جریان مشکلات و سختیهای جامعه، قرآنی عمل نکنند، نمیتوانند جامعه قرآنی را به خوبی سازماندهی کنند.