آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۷۰۹۸

توصیه‌های علمی برای ورزش در ایام ماه مبارک رمضان

عضو هیات علمی پژوهشگاه تربیت بدنی ورزش در ماه رمضان را مفید دانست و تاکید کرد که تنظیم زمان، شدت و مدت تمرینات اهمیت دارد. وی بهترین زمان ورزش را ۱ تا ۲ ساعت بعد از افطار و تمرینات سبک تا متوسط را توصیه کرد.
توصیه‌های علمی برای ورزش در ایام ماه مبارک رمضان

به گزارش گروه دانشگاه به نقل از  روابط عمومی پژوهشگاه تربیت بدنی و علوم ورزشی، محمد شریعت‌زاده، عضو هیئت علمی پژوهشگاه، درباره مدت و شدت ورزش در ماه رمضان اعلام کرد که ورزش در این ماه نه‌تنها مفید است، بلکه می‌تواند به حفظ آمادگی جسمانی کمک کند؛ اما تنظیم درست زمان، شدت و مدت تمرینات اهمیت زیادی دارد.

وی بهترین زمان ورزش را ۱ تا ۲ ساعت بعد از افطار عنوان کرد و افزود که در این زمان بدن انرژی و آب کافی دریافت کرده و آمادگی بیشتری برای تمرین دارد.

شریعت‌زاده در مورد مدت تمرینات تأکید کرد که ورزشکاران حرفه‌ای بهتر است بین ۴۵ تا ۶۰ دقیقه تمرین کنند و برای ورزشکاران نیمه‌حرفه‌ای و عمومی ۳۰ تا ۴۵ دقیقه تمرین سبک تا متوسط کافی است. وی توصیه کرد که از تمرینات طولانی و شدید در این ماه خودداری شود.

وی همچنین در خصوص شدت تمرینات اظهار داشت که تمرینات سبک تا متوسط مانند پیاده‌روی، دوچرخه‌سواری سبک و حرکات کششی در ماه رمضان مناسب‌تر هستند، در حالی که تمرینات با شدت بالا باید به بعد از افطار موکول شود.

این متخصص حوزه علوم ورزشی در پایان بر اهمیت تغذیه مناسب، مصرف کافی آب بین افطار و سحر و خواب منظم تأکید کرد و گفت که تداوم ورزش در این ماه از شدت آن مهم‌تر است و افراد باید برنامه‌ای متعادل داشته باشند تا دچار ضعف و افت عملکرد نشوند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار