به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاري دانشجو»، محمود فتوحي سرپرست دانشگاه شريف در مراسم جشن وروديهاي دانشگاه شريف و جشن ستارگان شريف با اشاره به ابعاد گوناگون و متفاوت دانشگاه با مدرسه گفت: امروز كه وارد محيطي ميشوند كه به لحاظ ابعاد گوناگون از مدرسه بسيار متفاوت است چه از نظر فرهنگ، جنسيت سن و محل زندگي يكدستي كه در مدرسه وجود داشت اينجا نيست و شايد مهمترين وجه تمايز دانشگاه و مدرسه در نحوه دانش پذيري است كه بسيار متفاوت است و دانشجويان بايد خود جوينده علم باشند و دانشجويان نيز از امروز بايد خود را با اين محيط تطبيق دهند.
سرپرست دانشگاه شريف ادامه داد: دانشجويان در واقع مديران آينده اين كشورند و افرادي كه چرخ اقتصادي كشور را به گردش درميآورند از دل اين افراد هستند و دانشجويان اين دانشگاه بايد بدانند پا در يكي از برترين دانشگاههاي كشور گذاشتند كه از بدو تاسيس تاكنون ميزبان پرافتخارترين جوانان اين كشور بوده است.
وي افزود: اين دانشگاه به لحاظ آموزشي از ضوابط خاصي برخوردار است كه لازم است از اين امور پيروي كنيم و يك مسير چهار ساله را طي كنيم و خوب است كه مسائل مختلف آموزشي را از منابع مختلف خوب ياد بگيريم.
فتوحي در ادامه بيان داشت: پا گذاشتن در دانشگاه شريف نياز به تلاش و كوشش زيادي دارد اما اين پايان راه نيست و شما از امروز راهي جديد را آغاز ميكنيد و خوشبختانه دانشجويان جديدالورود دانشگاه شريف در همه زمينهها ممتاز هستند كه 11 نفر از دانشجويان جديد در مسابقات مختلف قرآني رتبه برتر بودهاند.
وي ادامه داد: تاكيد اصلي بر روي درس است اما در كنار درس بايد به انجام امور فرهنگي نيز پرداخت و تفاوت ديگر دانشگاه با مدرسه همين يادگيري مهارت زندگي اجتماعي است كه چگونه با هم زندگي كردن و چگونه با هم كار كردن را ياد بگيريم كه هم ميتواند يك فرصت باشد و يا اينكه يك تهديد و تمام اين موارد نيز برميگردد به انتخاب دوستاني كه انجام ميشود كه اگر خوب و ممتاز باشند يك زندگي خوب و شيرين را خواهند داشت و شايد به اين تعبير كه در كنار خانوادهاي زندگي ميكنند كه همه افراد آن باهوش هستند.
فتوحي در ادامه تصريح كرد: همه ما به دنبال يك هدف و رشد و تعالي كشور هستيم كه بايد از تمام توان و انرژي براي آن استفاده كنيم.
سرپرست دانشگاه شريف خاطر نشان كرد: سخن پاياني با خانوادههاست كه شايد آنان نيز گاها چنين بينديشند كه با آمدن فرزندانشان به دانشگاه رسالت آنها تمام شده است اما امروز آغاز راهي براي خانوادهها نيز هست و تاكيد ميكنم كه خانوادهها همچنان حمايت خود را ادامه دهند و رشد علمي فرزندانشان را همواره از طريق دانشگاه پيگيري كنند و اميدواريم همچون مدرسه كه يك انجمن اوليا مربيان در آن قرار داشت بتوانيم يك انجمن خانواده و دانشگاه را داشته باشيم.