کد خبر:۹۰۶۹۹۸
نشریات دانشجویی |

خوش استعداد‌های کج سلیقه / شماره ۲۴ نشریه دانشجویی «کاری نو» منتشر شد

به همت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا، شماره بیست و چهارم نشریه دانشجویی «کاری نو» منتشر شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به همت دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی فسا، شماره بیست و چهارم نشریه دانشجویی «کاری نو» منتشر شد.

 

در این شماره از نشریه اجتماعی و دانشجویی «کاری‌ نو» با مدیر مسئولی، محمد راسخی و سردبیری، امیرحسین رحیمی، به بررسی مسائلی چون، نسبت دانشگاه و فرهنگ درا ندیشۀا مام و رهبری، تحلیلی بر اشتباهات اصحاب موسیقی و نگاهی بر حملات تروریستیِ سال‌های اخیر و پاسخ جمهوری اسلامی به آنها، با عنوان «انتقام‌های گذشته؛ انتقام‌های پیش‌رو» پرداخته است. لزوم آسیب شناسی ساختارهای امنیتی برای محافظت از دانشمندان به دلیل ترور پدر هسته‌ای ایران، شهید دکتر محسن فخری زاده، در این شماره بررسی شده است.

برای مشاهده این نشریه اینجا را کلیک کنید.

خوش استعداد‌های کج سلیقه/ شماره ۲۴ نشریه دانشجویی «کاری نو» منتشر شد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار