گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، چند هفتهی اخیر درحالی که کشور درگیر آشوبهای خیابانی بود اصلاح طلبان پروژهی جدید خود را آغاز کردند. «دوقطبی سازی»، ترفندی که بارها اجرا کرده و به آن مسلط شدهاند. از دعوای زرگری بین چرخ صنعت هستهای و چرخ آب خوردن مردم در انتخابات ۹۲ تا قرار دادن حجاب و معیشت در مقابل هم و دوگانه کردن دغدغههای مردمی و تقلیل آن به دیوار کشیدن در پیادهرو ها و برگزاری کنسرت. این دست دوگانه سازی و تحریک احساسات مردمی یکی از مهمترین منابع ارتزاق جریان اصلاحطلب برای ادامهی حیات سیاسی کم جانش است.
پس از دولت و مجلس امید که سابقهی ناکارآمدی و عدم توفیق در عرصهی مدیریتی همچنان در خاطر ملت نقش بسته، جریان اصلاحطلب عملیات تازهای برای بازگشت و احیای جایگاه خود در انتخابات بعدی شروع کرده است. این جریان فرصت ناآرامیهای اخیر را همچون سابق مغتنم شمرده و سعی در جهت دهی به عواطف مردمی دارد. فعالیت گستردهی شخصیتهای رسانهای اصلاحطلب شاهد این مدعی است. آذری جهرمی وزیر ارتباطات دولت روحانی، اسحاق جهانگیری، جواد ظریف، سید عباس صالحی، سید محمد خاتمی، حمیدرضا جلاییپور، معصومه ابتکار، آذر منصوری و علی ربیعی از جملهی این افراد بودند که با واکنشهای خود در تنور احساسات مردی دمیدند.
شواهد و قراین گویاست که پروژهی جدید اصلاحطلبان استفاده از این فرصت برای فراموشی تجربیات گذشته و بهرهبرداری در انتخابات پیشرو است. با وجود آنکه بر اساس شواهد و مدارک فوت این دختر با دلایل اعلامی توسط رسانههای معاند و تجزیه طلب در تناقض است اما این جریان بدون توجه به صحت روایات سعی داشته خود را مدافع آزادی و مخالفان خود را مقابل مردم توصیف کند.
در این راستا جلساتی با محوریت حسن روحانی برگزار شده که در آن بهرهبرداری از موضوع دوقطبیهای اجتماعی حول حجاب در انتخابات مجلس آینده مطرح شده است. آیا آذری جهرمی و اسحاق جهانگیری شاخص ترین چهرهی این پروژهی جدید برای انتخابات پیشرو هستند که فعالیت جدی خود را در این جهت آغاز کردهاند؟