کد خبر:۱۰۰۰۲۹۶
در نمایشگاه دستاورد‌های شش ماهه وزارت مردم انجام شد؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی و سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌ها

تفاهم نامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها در نمایشگاه دستاورد‌های شش ماهه وزارت مردم با هدف عدم مهاجرت از روستا‌ها به شهر‌ها و حفظ جمعیت مولد روستایی به امضا رسید.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، آیین امضای تفاهم نامه همکاری صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر و سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های وزارت کشور در نمایشگاه دستاورد‌های شش ماهه وزارت مردم برگزار شد.

«بیت الله برقراری» مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایر با تاکید بر راهبرد صندوق در برقراری عدالت اجتماعی، گفت: طبق اصل ۲۹ قانون اساسی به دنبال بیمه شدن تمامی افراد واجد شرایط فاقد بیمه اجتماعی هستیم تا در راستای تحقق اهداف عالیه نظام گام برداریم.

وی افزود: این تفاهم نامه بستری برای استفاده از ظرفیت‌های دهیاری‌ها در خصوص بیمه اجتماعی روستاییان است.

برقراری اظهار کرد: با استفاده از ظرفیت شهرداری‌ها و دهیاری‌ها سراسر کشور در تبیین اهداف صندوق می‌توانیم رسالت قانونی خود را بهتر پیش ببریم و جامعه هدف را بهتر بشناسیم.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستائیان و عشایرگفت: با توجه به اینکه بیشتر کارگزاران صندوق دهیاران هستند و از دل مردم روستایی و عشایری برگزیده شده اند می‌توانند سفیران خوبی برای ما باشند.

مهدی جمالی نژاد، معاون وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به سیاست‌های رئیس جمهوری مبنی بر رفع نابرابری‌های اجتماعی گفت: برای داشتن توسعه متوازن باید گسترش متوازن جمعیت صورت بگیرد و خدمات متوازن را بین مردم ارائه دهیم.

وی افزود: با ترویج و تشویق فرهنگ بیمه در بین آحاد جامعه قادر خواهیم بود این توسعه متوازن را برقرار کنیم.

معاون وزیر کشور گفت: از جمله اهداف ما عدم مهاجرت از روستا‌ها به شهر‌ها و حفظ جمعیت مولد روستایی است که این تفاهم نامه در جهت رفع بخشی از دغدغه‌های کشاورزان، روستائیان و عشایر کشور انجام می‌گیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار