آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۰۴۰۴

اولین همایش ملی «تازه‌های پژوهش در فیزیولوژی ورزشی» در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد

همایش ملی تازه‌های پژوهش در فیزیولوژی ورزشی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد. ۱۲۰ مقاله پژوهشی از محققان برتر کشور به دبیرخانه این همایش ارسال شده بود.

به گزارش خبرنگار استان‌های خبرگزاری دانشجو، اولین همایش ملی تازه‌های پژوهش در فیزیولوژی ورزشی از سوی معاونت پژوهشی دانشگاه محقق اردبیلی و دانشکده تربیت بدنی این دانشگاه برگزار شد. 

داود سیف‌زاده، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه محقق اردبیلی در این همایش گفت: گروه تربیت‌بدنی دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی از پتانسیل علمی و عملی برخوردار است و این دانشکده در مسیر صحیحی حرکت می‌کند و در برگزاری همایش پیشرو است.

سیف‌زاده با بیان اینکه تلفیق علم و عمل باعث می‌شود که خروجی‌ها قابل‌توجه باشد، اضافه کرد: باید نتایج پژوهش‌ها و مقالات ارسالی به همایش‌ها در جامعه پیاده‌سازی شود.

همچنین حجت‌الاسلام عبدالله حسنی رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌های استان اردبیل و مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه محقق اردبیلی هم گفت: روح انسان زمانی لذت می‌برد که قلب او سالم باشد.

حسنی ادامه داد: همان‌طور که بدن سالم نیازمند تمرین و ورزش است، رسیدن به کمال انسانی و معرفت نفس هم نیازمند تمرین و ممارست است.

محمد نریمانی، رئیس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه محقق اردبیلی و رئیس اولین همایش ملی «تازه‌های پژوهش در فیزیولوژی ورزشی» هم گفت: وقتی علم و تجربه باهم ترکیب شود، خروجی بهتری به دست می‌آید.

وی با بیان اینکه ۱۲۰ مقاله به این همایش ارسال شده بود، تصریح کرد: در فعالیت‌های پژوهشی، گروه و دانشکده نقش‌آفرین هستند و فعالیت‌های پژوهشی تنوع زیادی دارد.

نریمانی با بیان اینکه در حوزه پژوهش به‌صورت تک‌بعدی عمل نمی‌کنیم، اضافه کرد: اهداف نامحسوس و محسوس را در همایش‌ها پیگیر هستیم که اهداف نامحسوس به‌صورت بلندمدت بوده و اهداف محسوس کوتاه‌مدت است.

لازم به ذکر است که این همایش به‌صورت مجازی و حضوری برگزار و در چندین پنل تخصصی هم مقالات ارائه شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار