پارک‌های علم و فناوری؛ نقطه اتصال صنعت و دانشگاه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۱۲۶۰
رئیس پارک علم وفناوری البرز مطرح کرد

پارک‌های علم و فناوری؛ نقطه اتصال صنعت و دانشگاه

رئیس پارک علم و فناوری البرز با بیان اینکه پارک‌ها نقطه اتصال صنعت و دانشگاه هستند، گفت: پارک‌های علم و فناوری ثابت کرده‌اند که می‌توانند ایده‌های نوآورانه را به محصولات و خدمات تجاری تبدیل کنند.

پارک‌های علم و فناوری؛ نقطه اتصال صنعت و دانشگاه

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مهدی عباسی رئیس پارک علم وفناوری البرز در حاشیه بازدید استاندار البرز از مجموعه پارک، اظهار کرد: آشنایی استاندار البرز با دستاورد‌های شرکت‌های دانش بنیان البرز یکی از اهداف مجموعه پارک در پی این بازدید بود تا بتوان با توجه به پتانسیل وظرفیت علمی و دانشی فناوران، تسهیلات بهتری را در راستای توسعه اقتصادی کشور بر مبنای ارتقا سطح کیفی حوزه فناوری و دانش‌بنیان داشته باشیم.

رئیس پارک علم وفناوری البرز در ادامه، استان البرز را قطب علم وفناوری معرفی کرد و افزود: ایجاد یک “قطب علمی” در زمینه‌های خاص، یک فضای سودمند و متقابل را فراهم می‌کند که به کسب‌وکار‌ها و افراد، امکان شکوفایی دهد؛ که دراین خصوص پارک البرز با توجه به توانمندی و ظرفیت بالایی که دارد به راحتی می‌تواند این موقعیت را نه تنها در استان بلکه در کشور نیز فراهم آورد.

عباسی با بیان اینکه، پارک‌ها نقطه اتصال صنعت و دانشگاه هستند، تصریح کرد: از آنجا که دولت می‌بایست در شرایط فعلی راه‌های جدیدی را برای تقویت اقتصاد و رشد پیدا کند، پارک‌های علم وفناوری در این زمینه می‌توانند نقش حیاتی ایفا کنند.

وی افزود: به همین جهت، پارک‌های علم و فناوری ثابت کرده‌اند که می‌توانند ایده‌های نوآورانه را به محصولات و خدمات تجاری تبدیل کنند.

عباسی خاطرنشان کرد: دو پروژه مهم ایجاد شهرک دانش‌بنیان استان وتکمیل ساختمان فاز ۲ شهید سلیمانی (با اعتباری بالغ بر ۵۰ میلیارد تومان) از جمله دستاوردی بود که منتج به قول مساعدت و تزریق اعتبار از سوی استاندار البرز دراین بازدید شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار