به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محسن فرهادی افزود: کشیکهای نوروزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ آغاز شده و تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۱ با نظارت بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی اماکن عمومی در خدمت مردم هستند.
وی اظهار داشت: این تیم بهداشتی علاوه بر اینکه در رابطه با سلامت و ایمنی غذا تلاش میکنند، بر شیوه نامههای بهداشتی از جمله استفاده از ماسک کارکنان رستورانهای بین راهی، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، تفرجگاهها، مراکز سیاحتی و ز یارتی، پاساژها، هتلها و غیرهد نظارت دارند و با در صورت مشاهده تخلف، موارد را متذکر شده و در غیر اینصورت واحد مربوطه پلمپ و به مراجع قضایی معرفی میشوند.
فرهادی تاکید کرد: از دانشگاههای علوم پزشکی کشور خواسته شده استانهایی که مسافر پذیر بوده و با تراکم جمعیت در ایام نوروز مواجه هستند، بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی آ نها نظارت مستمر و دقیق تری انجام شود.
به گفته وی، کارشناسان بهداشت محیط وزارت بهداشت در تعامل با دستگاههای مختلف سعی دارند خدمات مطلوبی را از لحاظ بهداشت و ایمنی به مسافران نوروزی ارایه دهند و از مردم نیز میخواهیم همکاری خوبی را با کارشناسان ما داشته باشند.
فرهادی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد خدمات دهندگان در برابر کرونا واکسینه شدند، تصریح کرد: طرح محدودیت هوشمند کرونایی که مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا است از ۲۱ آذر ماه ۱۴۰۰ تاکنون در حال اجرایی شدن است و بر دو اصل مهم واکسیناسیون و رعایت شیوه نامه بهداشتی استوار است.
معاون مرکز فنی و سلامت محیط کار وزارت بهداشت افزود: کنترل و نظارت اصلی بر اجرای طرح بر عهده وزارت بهداشت بوده و طرح مدیریت هوشمند خیلی زندگی مردم را محدود نکرده، ولی کنترلها را افزایش داده است.