کد خبر:۱۰۰۲۷۸۲

ساخت بندر هرمز در دستور کار سازمان بنادر و دریانوردی

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی از هدفگذاری ایجاد بندری در جزیره هرمز بر اساس طرح جامع خبر داد و گفت: قرار است این بندر به نام شهیده «فاطمه نیک» نام‌گذاری شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، علی اکبر صفایی در بازدید از جزیره هرمز با اشاره به اینکه این جزیره هرمز یکی از مناطق بسیار زیبا در کشور است، اظهار داشت: اغلب مسافران به استان هرمزگان از این جزیره بازدید می‌کنند و طی همین ۶ روز از ۲۵ اسفند تا کنون حدود ۲۵ هزار گردشگر و مسافر دریایی به جزیره هرمز سفر کرده‌اند.

وی با بیان اینکه همه ساکنان منطقه تلاش می‌کنند تا مسافران راحت و به بهترین شکل از این جزیره بازدید کنند، گفت: همکاران سازمان بنادر و دریانوردی هم در همه بنادر کشور که تردد مسافر دریایی دارند تلاش خواهند کرد مردم به سهولت و با حداکثر ایمنی دریایی، سفر‌های خود را انجام دهند و مجموعه شناور‌ها و تعاونی‌ها نیز نهایت تلاش خود را به کار خواهند گرفت تا مردم تا سفر خوبی را تجربه کنند.

مدیرعامل سازمان بنادر ادامه داد: درخصوص جزیره هرمز مذاکرات مختلفی با امام جمعه، بخشداری و سایر مسئولان جزیره صورت گرفته و برنامه‌هایی برای بندر جزیره هرمز طراحی شده است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه طرح جامعی برای بندر جزیره هرمز تهیه شده است، گفت: امیدواریم در جلسه با استاندار، بحث تحویل‌گیری این منطقه و این محوطه بندری هرمز از سازمان شیلات به نتیجه برسد و بتوانیم بندری بسیار خوب و در شان مردم ایران و جزیره هرمز بسازیم و سفر‌های دریایی را با سهولت و ایمنی بیشتر نسبت به شرایط کنونی انجام دهیم.

صفایی افزود: این اتفاق موجب خواهد شد شرایط رفاهی و اقتصادی برای مردم منطقه بهبود یابد و بستر مناسبی برای سرمایه گذاران ایجاد شود و در راستای تحقق برنامه اشتغالزایی برای دولت انقلابی و مردمی گام برداریم.

وی در مورد نامگذاری بندر هرمز نیز اعلام کرد: با توجه به پیشنهاد صورت گرفته قرار بر این است که این بندر به نام شهیده بزرگوار «فاطمه نیک» که خود ۹ شهید عزیز را به انقلاب تقدیم کرده است، نامگذاری شود تا اینگونه حداقل بخشی از دین خود برای زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا را ادا کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار