آخرین اخبار:
کد خبر:۱۰۰۲۸۰۸
تشکری هاشمی در گفتگو با دانشجو:

حمل و نقل عمومی شهروندان تهرانی مهمترین اولویت شورای ششم است / ۱۴۰۱، سال گشایش حوزه حمل و نقل

رئیس کمیسیون حمل و نقل شورای شهر گفت: به نظر می‌رسد سال ۱۴۰۱ سال گشایش در حوزه حمل و نقل عمومی باشد. در تلاش هستیم تا طبق قول‌هایی که دولت داده است، از ظرفیت دولت هم جهت بهبود حوزه حمل و نقل عمومی استفاده کنیم.

سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران، در گفتگو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، اظهار کرد: یکی از مهمترین دغدغه‌های شهروندان تهرانی موضوع رفت و آمد و تردد با استفاده از وسایل نقلیه عمومی است و در کنار آن موضوعات دیگری چون ترافیک شهری، آلودگی هوا برای خردم از اهمیت بالایی برخوردار است و شورای اسلامی شهر تهران در دوره ششم نسبت به موضوعات فوق حساسیت ویژه‌ای نشان می‌دهد.
 
وی تصریح کرد: شورای اسلامی شهر تهران به عنوان اولین قانون برای سال ۱۴۰۱ موضوع حمل و نقل عمومی مردم تهران را جزو اولویت‌های اصلی خود قرار داده است و بر این اساس بالاترین بودجه شهر تهران به بخش عمران و حمل و نقل عمومی اختصاص پیدا کرده است.
 
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: به جز تبصره‌های بودجه شهرداری تهران در سال ۱۴۰۱ ما بیش از ۱۸ هزار میلیارد تومان به موضوع حمل و نقل عمومی اختصاص دادیم و خوب است بدانید در بخش تکمیل ایستگاه‌های مترو و تکمیل خطوطی که در دست ساخت قرار دارند، بیش از ۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان منابع تخصیص داده شده است.
 
 

۱۴۰۱ سال گشایش حوزه حمل و نقل عمومی

تشکری هاشمی همچنین اضافه کرد: متاسفانه شاهد این بودیم که طی سالهای گذشته در بحث نگهداشت و تعمیرات کمتر توجه شده بود و ما بر این تلاش هستیم تا به صورت جدی به این موضوع بنگریم و خرابی قطارها و سوانح مرتبط به حداقل ترین موارد برسد و برای اینکار هم بیش از ۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان برای شرکت بهره‌برداری مترو تهران در نظر گرفته‌ایم تا این شرکت بتواند در آینده خدمات خوب و بی‌نقصی را به مسافران ارائه دهد.
 
وی در ادامه یادآور شد: در بخش اتوبوس رانی هم وضعیت به همان گونه ای است که در خصوص شرکت بهره‌برداری مترو عرض کردم و تقریباً ۳ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان به شبکه اتوبوسرانی اختصاص داده شده است تا این شرکت بتواند اتوبوس های خود را تعمیر کرده و برای خرید اتوبوس نو و اضافه شدن آن‌ها به ناوگان حمل و نقل شهری اقدام کند.
 
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران تصریح کرد: به نظر می‌رسد سال ۱۴۰۱ سال گشایش در حوزه حمل و نقل عمومی باشد و موارد فوق شامل مواردی است که شهرداری تهران در نظر گرفته است و در تلاش هستیم تا طبق قول‌هایی که دولت داده است، از آن ظرفیت هم استفاده کنیم.
 
تشکری هاشمی همچنین یادآور شد: دولت قول خرید و اضافه شدن ۱۰۰۰ دستگاه اتوبوس را داده است و این علاوه بر ۸۵۰ میلیارد تومانی است که خود شهرداری تهران برای خرید اتوبوس اختصاص داده است و ابن اتفاق خوبی است.
 
وی در ادامه تاکید کرد: برای خرید واگن دولت قول داده است که پیش پرداخت خرید ۶۳۰ واگن را تقبل کرده و انجام می‌دهد و مبلغ این پیش نزدیک به ۱۰۰ میلیون دلار می‌شود و عدد کوچکی نیست.
 
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: هر چند ممکن است این اتفاق در طی سال به دلیل مواردی چون مراحل ساخت و تولید زمان‌بر است محقق نشود اما این تصمیمات در طی سال ۱۴۰۱ به طور عملی شروع شده و همه دستگاه‌های مسئول و همچنین سازندگان خارجی پای کار بیایند و به نظرم اتفاق خوبی برای مردم پایتخت خواهد بود.
 
 

تلاش برای بهبود سامانه‌های حمل و نقل و ارتقاء امکانات!

تشکری هاشمی اضافه کرد: بیشترین توجه شورای شهر به بخش حمل و نقل عمومی بوده است و نگاه شورا در این دوره به مواردی چون نگهداشت، بهبود وضعیت سامانه‌ها و امکاناتی که در اختیار مردم قرار دارد، متمرکز شده است و دقت لازم را در تحقق اهداف تعیین شده به خرج می‌دهیم که مردم از ثروتی که شهر دارد به نحو مطلوب استفاده کنند و این امکانات تخریب و متوقف نشوند.
 
وی همچنین یادآور شد: در بخش دوم نگاه توسعه‌ای و در وهله نخست آن به نیاز مردم متمرکز شده است و شهرداری تهران نمی‌تواند به دور از خواست مردم کاری را انجام بدهد و ارزیابی های ما نشان می‌دهد که مردم از ما حمل و نقل عمومی، هوای پاک، امکانات راحتی می‌خواهند که سلامت آن‌ها با رفت و آمد در شهر آسیب نبینند و وقتشان تلف نشود.
 
رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران اظهار کرد: علاوه بر موارد فوق، در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی هم شهرداری تهران اقدامات خوبی را شروع کرده و توجه به آسیب دیدگان در شهر که عضوی از شهروندان این شهر هستند و به دلیل یک سری از نارسایی‌هایی که وجود داشته است، کیفیت زندگی این افراد آسیب دیده و برخی از این افراد به کسانی تبدیل شده‌اند که نیازمند حمایت مستقیم مدیریت شهری هستند، از مهمترین مواردی است که شهرداری تهران علی رغم این مسئولیت را بر عهده ندارد، داوطلبانه در ابن حوزه نهایت تلاش خود را به کار گرفته است.
 
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار